(©Reuters)
(©Reuters)

Leaov promašaj šokirao Piolija: Mislio sam da će zakucati loptu u gol

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.09.23. | 04:04

Rosonerima nije pomoglo ni 25 šuteva na gol (0:0)

Posle debakla u večitom derbiju protiv Intera (1:5) očekivala se reakcija Milana u Ligi šampiona.

Rosoneri su ubedljivo nadigrali Njukasl, uputili su čak 25 udaraca na gol rivala, ali lopta nijednom nije htela u mrežu. Kad neće, onda neće...

Izabrane vesti

Trener Milana Stefano Pioli zadovoljan je igrom, ne i rezultatom.

„Lako je oceniti našu igru, jer smo dominirali u svim aspektima. Ali, nismo uspeli da to pretočimo u golove. A, imali smo neke jednostavne situacije... Zadovoljan sam prikazanom partijom, uradili smo sve onako kako smo se pripremali za meč, stvorili brdo šansi. Šteta je što nismo uspeli da „otključamo“ Njukasl“, rekao je Pioli.

On pogotovo žali za šansom koju je promašio Leao, koji je na petercu sam sebi zakomplikovao život, probao da šutne petom i promašio ceo fudbal (pogledajte ovde).

„Iznenadio sam se kada sam video šta je uradio, jer sam očekivao da će odande da pocepa mrežu. I Žiru je jednom probao makazicama umesto da udari loptu glavom“.

Šteta je za Milan što mu je izmakla pobeda i da bi se malo smirili duhovi na tribinama, uzburkani debaklom protiv Intera.

„Tim i navijači su zaslužili pobedu. Tako da smo mogli sa terena da odemo uzdignutih glava. Zahvaljujem se onim navijačima koji su mi aplaudirali, a razumem i one koji su mi se smejali“, poručio je Pioli.

 



tagovi

Stefano PioliMilanLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara