Komentari na vest

Legenda Krejven Kotidža u nastajanju: Mitar nastavio teror protiv omiljene mušterije (VIDEO)

N

Neutron

pre preko 1 godinu

Ja kao veliki Zvezdas kazem da je Mitar car od coveka i igraca i mnogo ga gotivim. Sta me briga sto je igrao za Partizan, nas je. Ne volim paljevine samo, tipa Stanoje, Gobelja itd. nebitno za koga igraju.
R

Rrrrr

pre preko 1 godinu

Klovan ti tata druže moj... Očigledno ti ne razumeš, smeješ se Joviću, da mi je da znam ko si, verovatno nikad mačku sa praga nisi šutnuo???
O

Ok

pre preko 1 godinu

Svi gledate kao da se bliži zadnje kolo u Premier ligi a ne kao da je prvih pet kola, sačekajte barem pola sezone, pa pričajte. Da vidim onda koliko će dati Mitar a koliko će bidova imati Fulam.
I

I am red Rom

pre preko 1 godinu

Ranije su u ovom periodu imali 0 bodova.Kako je krenulo,boriće se za Evropu.Ne može im biti teže kasnije jer su prebrodili dva izuzetno teška meča u kojima su nesrećno izgubili bodove.Još da rasterete malo Mitra,ići će sve to kao po loju.Napomenuću da sam zadrti zvezdaš ali me raduju uspjesi mladih Srba u svijetu.
S

Smislov

pre preko 1 godinu

Kada više od pola Srbije nije sretno zbog Mitrovića i Vlahovića, ono bar zbog reprezentacije, i traži im dlaku u jajetu, zapitam se šta su nam uradili da postanemo tako loši ljudi. Možda smo od uvijek takvi, samo se folirali. Biće nam zbog toga sve gore i gore, ovo je tek početak.
J

Jedina mana Mitra

pre preko 1 godinu

Nije Englez.... Da je Englez odavno bi ga klesali u zlatu i gledali ko Svedjani u Ibru. Jednostavno to je realnost.
S

Slažem se

pre preko 1 godinu

za to da nije englez,ali poredjenje sa Ibrahimovićem je cirkus... Vidim dole pišu da je bolji od Halanda što je isto šou...ajde da pisaše to za Vlahovića.
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Sad da zamene klubove Haland i Mitrovic, Haland bi jedva do gola, a Mitrovic mozda i do 10 golova

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Ja mislim da ovo sto rade Mitrovic, Sadik i Vlahovic po ligama petice nije ni blizu ucinkovito kao postavljanje luke jovica! Tako pise u zvezdinoj reviji
Ч

Чакарита

pre preko 1 godinu

Лечи се.
G

Gooxy

pre preko 1 godinu

Ajde i ja sam grobar ali pusti jovica i cimanje.ovdje se radi o mitrovicu i vecina komentara je pozitivna.jovic je extra napadac samo da sredi misli malo
G

Gostsks

pre preko 1 godinu

@Gooxy Jeste ekstra napadac ali nije kalibar Vlahovica i Mitrovica, a od Sadika je bolji.
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Plačem :D
B

Banjo10

pre preko 1 godinu

Po meni ovaj decko bi u Sitiju bio 45+ golova po sezoni.Ne vidim neku veliku razliku izmedju njega i Halanda u ovom momentu.
E

Eeeeeee

pre preko 1 godinu

Ili si dete ili slabo pratis fudbal. Ko je sledeci? Levandovski, Dragba, Eto'o...
Z

Zdravko Stanišić

pre preko 1 godinu

Mitar je rasni centarfor koji ima strahovito dobru igru glavom, dobro kretanje i dobru igru leđima što ga čini strašnim špicem. Ima i još dva velika kvaliteta veliki je čovek i Srbin.
B

BREkalo

pre preko 1 godinu

Ćuj ti tjetnjićka bando ne dado se omanut ovi Nitrović si nikad nit dado zgodidnut sani vratnicima povjestnitjarske domo vine
M

Mrkva

pre preko 1 godinu

Sto ce da se dokazuje u drugim klubovima Igra U Premier ligi za tim iz Londona. Daje golove i postaje , polako ali sigurno legenda kluba. Osvajac EP za mlade 2013 za Srbiju, najbolji strelac nacionalnog tima. Sta ces vise.... Uzivaj Mitre i da tako resetas u Kataru.....
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Ne kapiram kako se Man. Utd ne zaleti za Mitra. Eto nije mi jasno....
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Ja to ne kapiram već dve sezone,uporno se interesuju za takve napadače, čak su i imali Lukakua koga je Solser upropastio gurajući ga na krilo. Sve I'm je padalo na pamet od Arnautovica,Kalajdzica, Antonija iz West gema... a Mitar I'm ispred nosa, i igra u Engleskoj već pet sezona. Realno da je Englez već bi bio legenda skoro kao Sirer ili Kejn.
G

Gospa

pre preko 1 godinu

Ni ne mora druže.
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

A šta tek reći za Liverpul i Nunjeza...
Г

Гост977

pre preko 1 godinu

Једноставно зато што није маркетиншки занимљив никоме, зато га не узимају јер одмах рачунају број продатих дресова итд. А њему би било боље по мени да остане у Фуламу до краја каријере. Боље бити први у селу него задњи у граду.
G

Gost112358

pre preko 1 godinu

U drugom klubu bi bio igrac, u Fulamu je bog. Lepa fudbalska prica
V

V V

pre preko 1 godinu

Da su Mitar i Sergej Brazilci il Argentinci platili bi ih najjači svetski klubovi po 150 m evra. Jer ako onaj Antoni i gvardiol vrede 100 m a nisu ni do kolena našim šta reći. Mitar je trenutno najbolji cfor Sveta pogotovo što igra za manji klub Fulam i bukvalno ih nosi a i što je najbolji igrač centarfor u zadnje 4 g za reprezentaciju gledajući sve svetske reprezentacije
F

Fire

pre preko 1 godinu

Mitrović je drvo...ali svetske klase...🦥🦥🦥
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Ne znam da li si ironična, ali ako i dalje tako misliš posle svega što je ovaj čovek uradio za reprezentaciju i za Fulam onda džabe trošiš pare na sportske kanale.
F

FM

pre preko 1 godinu

Dugo sam se pitao zasto ne ide u neki jaci klub. On bi u Totenhemu ili Liverpulu grejao klupu. Naravno, imao bi vise para, ali on je ovde zvezda broj jedan. Pride, zivi u Londonu. Nek ostane do kraja karijere u Fulamu, mozda uzme neki Karabao ili FA Kup ako se kockice posloze, mozda i izlet u Evropu… Sledeci stadion Fulama ce nositi ime Aleksandar Mitrovic!
H

Haos haos

pre preko 1 godinu

Mitrovic jedino u Cityu I Tothamu ne bi bio Prvi spic( Ali bi igrao puno),u svim drugim engleskim klubovima bi dominirao isto ovako. Vi cigani jednostavno ne mozete prihvatiti da jedan Grobar prska nadobudne engleze godinama Evo vec. Pa Kad se setim Samo posle Jovicevog gola smesnom Kremonenzeu, 8 razlocitih textova u 24 sata.
@

@haos

pre preko 1 godinu

Prijatelju nek ih prska do sudnjeg dana, niko nigde van Fulama nije niti će za njega platiti ozbiljnu paru. Verovao ti ili ne i ja sam grobar, i brate svi su naši fudbaleri tromi, zato se za njih ne plaća. Vlahović jedini onaj pravi. Si video onu parabolu? To Mitar ne ume ni na treningu.
m

makarijus

pre preko 1 godinu

Mitrovic dominira, znaci covek da igra u jacoj ekipi lagano zlatna lopta,a kolko za tim radi to je za udzbenike. U Kataru definitivno prvi spic reprezentacije. Jovic previse nervozno usao u sezonu i ocajno se krece, mada i Fiorentina igra nestabilno skroz, nadam se da ce se popraviti i na fizickom i mentalnom planu. Vlahovic potencijal nenormalan, ali ona nervoza i ono ponasanje prema sudijama, plakanje na svaku odluku, to crveni visi u vazduhu, to moze u Juveu u Italiji, ali u ligi sampiona i za reprezentaciju nikako.Napred SRBIJA!
M

Misterno3

pre preko 1 godinu

Da je englez junajted bi vec nudio 100 milki za njega. Samo napred Mitre. Your defence is terrified Mitro's on fire!!
A

Andrejka

pre preko 1 godinu

Mnogo gotivan igrač u početku karijere sam ga prvi smatrao za budalu koja glumi Ibru moram da priznam... Sad naklon do poda ima takvih igrača jednostavno im sve odgovara u manjem klubu, može on sigurno mnogo više, i više golova i više para u većem klubu ali tu je svoj na svome dobro se oseća i prati sebe, a u reprezentaciji je uvek vrhunski kao Savo Milošević što je bio.. Samo napred brate možda i cela karijera u Fulamu više to vredi nego da da se dve sezone na tebe lože "fanovi"
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Da je malo bolji tehnicar,bio bi u rangu benzeme
H

Haos haos

pre preko 1 godinu

Samo Jos jednom u istu recenicu stavite ovog Boga I onog debelog Bijeljinca… Decko je dao u 4 utakmice koliko Jovic za 3 godine ! Mitar bi u Realu isao na 30 + LAGANO ! Najbolji centarfor rodjen u Srbiji IKADA !
P

Pandjo

pre preko 1 godinu

Da l jos postojite vi polupanci koji merite uspeh Mitra u odnosu na Jovica ili nekog drugog. Igrali su za klubove ovde, otisli dalje, koga boli uvo za to, nasi su. Da je srece da i taj Jovic proradi. Posle 20 godina napokon imamo napadace, a vi to malo mozga koristite da se svadjate oko nebuloza.
@

@pandjo

pre preko 1 godinu

Imamo 2 napadaca Koja zasluzuju da idu na Munidial, Jovic Nema sta da trazi u ovom drustvu. Perica Ognjenovic je vise pokazao za Real. Jovic je najgori transfer u istoriji Reala I spanske lige,mozda u top 3 najgorih u istoriji fudbala
R

Rrrr

pre preko 1 godinu

Nemoj ti da diraš Bijeljinca molim te, momak je svetska klasa... Bijeljinci su za tvoju informaciju uvek davali svetskog kalibra napadače, ne znam da li postoji manje mesto, a da su jedan Savo Milošević, Luka Jović, Zlatan Ibrahimović (sva familija iz Bijeljine, otišli pre rata, mnogi ostali u Bijeljini) da ne nabrajam ostale igrače iz Bijeljine... Momak je vrhunski čovek i dobar lik, zato će mu se vratiti, ubedljivo je najbolji naš napadač, živi bili pa videli...
@

@rrrr

pre preko 1 godinu

Lik ladno u istu recenicu stavi Ibru,Savu I jovica ?!?! Wahahahah Kakav si ti klovan prijatelju
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Ako ćemo iskreno Mitrović je zadnje 3 sezone u Fulamu I reprezentaciji da više golova nego Jović za celu karijeru i to je pola sezone presedeo na klupi kod Parkera.
G

Gost467

pre preko 1 godinu

@Aleksejko Mitrovic je prosle sezone racunajuci i kup utakmice i ne racunajuci reperezentaciju dao golova koliko Jovic za celu karijeru. Ko ne veruje neka potrazi podatke i uverice se.
G

Gost292

pre preko 1 godinu

Steta sto ne ode u bolji klub
G

Gott

pre preko 1 godinu

Ima tip savršen život u Londonu, eej. Radi odlicno posao koji voli i navijaci ga obozavaju i ti bi to zamenio. Ne budali bez potrebe. Mitro"s on fire
J

Junker

pre preko 1 godinu

Okej Mitar nije svetska klasa, to svi znamo, ali ja ne mogu da pronadjem igraca u celoj PL koji toliko svoju ekipu cini boljom nego sto jeste. Fulam je realno nivo Cempionsipa i upitno je da li bi usli u PL bez njega. Ono je katastrofa kako igraju ljudi. Mitar daje golove, vraca se u odbranu, samo na ovoj utakmici je 5 puta bio na poziciji beka i oduzimao lopte tokom napada protivnika, zagradi se u napadu, iznudi korner kad jedini on vrsi presing, neverovatno. A najtragicnije je, zagradi neku nemogucu loptu, navuce dvojicu na ledja, ostavi loptu slobodnom saigracu i ovaj je izgubi posle 3 sekunde. Bukvalno svi u Fulamu sem Mitra, kako dobiju loptu u noge su iz fazona “iju lopta, ja ovo nisam do sad radio”.
J

Junk

pre preko 1 godinu

Nije svetska klasa? Ako je on drvo kao što neki spočitavaše, onda je malo šume ostalo.
I

I

pre preko 1 godinu

Mitrovic JESTE svetska klasa i nista, ali nista losiji igrac od Kejna na primer, ali nije Englez. Za ostalo se slazem.
H

Haos haos

pre preko 1 godinu

Eto nek je Jovic klasa,dao 15 golova,Ramadani ga uvalio realu ne zna ni on sam Kako,ozenio lujku sto je proslo pola reprezentacije kroz nju I on klasa?
G

Gott

pre preko 1 godinu

Kad se setim kako je izbezumio Van Dajka, iznudio penal i zabio ga. U pravu si nije svetska klasa. On je univerzumska klasa
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Mitros on fire!!!!!!