Komentari na vest

Lekcija mladog Džuda: Ako igraš fudbal zbog slave - to nije dobro; u početku sam išao na očeve treninge da bih brao cveće

M

Masni Fenkis

pre 6 meseci

Zidan broj 2 update 2023 !
3

332

pre 6 meseci

Belingem jako precenjen igrac spor ko puz nema dribling ima malo srece i ljigav je puta madrid
@

@

pre 6 meseci

Molim te vise nikad ne ostavljaj komentar. Barem ne na sportskoj sekciji. Za tvoje dobro.
3

332

pre 6 meseci

Boli istina da je precenjen puta madrid
A

A sta su

pre 6 meseci

Pedri i Gavi? Oni nisu ljigavi? Guraju se kao talenti i konstantno pokusavaju da ih porede sa Cavijem i Iniestom. Nema takvih vise, desila se jedna generacija i tjt. A kad smo kod ljigavosti eto ti dvojac “talenata” gavi i pedri na fac vidis ljigavost
E

Esex

pre 6 meseci

Razlika izmedju reala i barse je u tome sto real moze uvek da kupi ono sto mu treba a barsa mora da stvara igrace i da ceka da naidje neka ultra talentovana generacija poput one sa cavijem,pujolom,inijestom,mesijem itd...desava se i da barsa pukne velike pare al retko kad joj se to isplati(kutinjo,dembele,grizman itd)..A Real uglavnom pogadja kad pukne ogromne pare,taj igrac im se isplati poput belingema,bejla,modrica,ronalda itd..Sto se tice belingema odlican je al ne treba preterivati..nit je brz sa loptom ko mesi,niti je carobnjak kao ronaldinjo..pisem ovo o njemu zbog dosta njih koji ovde pisu da ce biti najbolji u istoriji sto nema sanse da se desi jer nema te karakteristike kao mesi,maradona,zidan,ronaldinjo...Ne volim ni real ni barsu i mislim da sam objektivan.
V

Venom

pre 6 meseci

Pa ni Real nema bas srece sa puno placenim igracima.Npr Azar 120 miliona,Dzejms Rodrigez 80 miliona,Jovic 60 miliona itd.Sve prosute pare.Razlika je sto Real kupuje svoje talente tipa Vinisijus,Rodrigo,Kamavinga,Cuameni itd za dobre pare dok Barselona kupuje za male pare i posle ih promovise kao u slucaju Gavija,Pedrija,Arauha,Baldea
S

Srbija 1999

pre 6 meseci

Ovo ce biti najbolji fudbaler svih vremena. Strasan momak i igrac.
m

messi goat

pre 6 meseci

Hhahahhahahahahahahaahahahhha
S

Sherlocked

pre 6 meseci

Da bi bio najbolji svih vremena treba mu samo da osvoji sve sto se moze , sa klubom i reprezentacijom . I da ima vise od 8 zlatnih lopti i nebrojeno asistencija golova i ogroman uticaj na ekipu , na i van terena.
H

H

pre 6 meseci

Lik je otprilike nesto kao nas Novak, vaspitan max. Ima psihu jaku i veliku kao Dinara.
R

Razum

pre 6 meseci

Sada sam jos sigurniji da ce ovaj decko u svetu fudbala ostaviti ogroman trag. Toliki je skroman i normalan a ima svet na dlanu. Retkost. Mislim da ce za 3-4 godine postati monstrum na terenu.
s

soto grado

pre 6 meseci

Smoriliste se sa ovim igrac odbitka
b

busilica

pre 6 meseci

Da li bas toliko boli raketa koju vam je poslao u el clasicu?
p

porque?

pre 6 meseci

Pokazao si ogromnu kolicinu kompleksa na ovom portalu u poslednje vreme. Jasno je da ti tesko pada sto Barselona nema ovakvog igraca. Jedan dobronameran savet: spremi se desetogodisnju dominaciju Real Madrida. Kada dodje Mbappe moraces do apoteke :)
A

Apis1917

pre 6 meseci

Neminovno je da je ovaj dečko nešto sasvim novo,ako sve bude teklo po planu,biće jedan od najboljih.
O

OkosBokos

pre 6 meseci

Dzaba kad vecina drugacije misli. Meni taj deo nije jasan, 90% pravi iste greske iako su mogli da cuju stotine prica kako ne treba.