Printscreen
Printscreen

Lele, kako igra Lele: Trećeligaš tukao i šampiona Flu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.02.23. | 03:27

Brazilski velikan vezao i treću utakmicu bez pobede...

Kakav početak sezone beleži Volta Redonda. Maleni brazilski trećeligaš iznova premašuje očekivanja u Karioka šampionatu i iznenađuje čak i najoptimističnije navijače kluba. Pre tri dana savladala je Vasko da Gamu, večeras je pao još jedan velikan iz Rio de Žaneira. U šestom kolu Voltako je na svom terenu tukao Fluminense, aktuelnog branioca titule - 1:0 (0:0).

Bila je ovo četvrta uzastopna pobeda popularnog Voltaka pa je i pored samo jednog osvojenog boda u uvodne dve runde trećeligaš na drugoj poziciji sa 13 bodova, jednim manje od lidera Flamenga.

Izabrane vesti

U Fluminenseu s druge strane kriza postaje uočljivija. U uvodna tri kola bio je stopostotan, bez ijednog primljenog gola. Međutim, na svakom od prethodna tri meča bio je primoran da vadi loptu iz mreže.

Večeras ju je zatresao Lele. Umakao je rivalu, utrčao na dugu loptu preko poslednje linije protivničke odbrane, poslao loptu pored vremešnog Fabija i potvrdio da mu ove sezone u šampionatu Karioka nema ravnog. Pucao je ćorcima u uvodnoj rundi protiv Nova Iguakua, a onda - rapsodija.

Gol protiv Botafoga, po dva Audaksu i Resendeu, jedan Vasku pre tri dana i još jedan večeras, sedmi po redu (pride ima i dve asistencije). Niko mu nije ni blizu na listi strelaca. Prvi sledeći je Flamengov Pedro, inače reprezentativac Brazila, sa četiri pogotka. Tek mu je 25 godina, ima vremena za transfer u veći klub. Kad će ga napraviti ako ne sad.

BRAZIL – ŠAMPIONAT KARIOKA – 6. KOLO

Četvrtak

Flamengo – Boavista 1:0 (0:0)

/Pedro 68/

Madureira – Portugeza 1:1 (0:1)

/Anderson Rosa 3/

Vasko - Resende 5:0 (2:0)

/Raul 21, 83, Piton 38, Pec 53, Leo 90+3/

Petak

Volta Redonda - Fluminense 1:0 (0:0)

/Lele 49/



tagovi

Brazil 1Volta RedondaFluminense

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara