Leonardo podelio sliku iz bolnice: Iza mene je godinu dana žrtvovanja

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.09.20. | 14:32

Izgleda da je veliki ljubimac Grobara podvrgnut hiruškom zahvatu

Brazilac Leonardo, jedan od najboljih stranaca u novijoj istoriji Partizana, iznenadio je fanove jutrošnjom objavom na Instagramu. On je podelio fotografiju iz bolničkog kreveta, uz misterioznu poruku.

Iako je napisao dug post, u njoj nije otkriveno previše detalja i razlog zbog kojeg je potražio pomoć lekara, ali se može pretpostaviti da je u pitanju hirurški zahvat i da je on obavljen u klinici “Albert Ajnštajn” u Sao Paulu, u rodnom Brazilu.

Izabrane vesti

„Bože došao sam ovde da podelim malo svog bola sa tobom. Prošlo je skoro godinu dana žrtvovanja, gde smo samo ti i ja znali za moj bol. Proveo sam mesece muke i frustracije, ali pokušao sam da pomognem i da se pravim kao da se ništa ne dešava. Došao je čas kojeg nisam mogao izbeći. Zahvaljujem se predsedniku koji mi je pomogao od početka do kraja ove priče. Hvala još jednom za sve, od danas počinje nova priča“, napisao je Leonardo.

Posle ove objave prvi su se javili njegovi saigrači iz Partizana, Brazilac Everton,  Sedrik Gogua i Ivan Bandalovski, a brz oporavak je poželeo i nekadašnji igrač Crvene zvezde Darko Lazić.

Leonardo (28) je trenutno član Šababa iz Dubajia. 


tagovi

Leonardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara