Najnovije vesti

Leonardo zagrmeo: Nedopustive potpune laži o Mesijevoj plati!

Vreme čitanja: 2 minuta

Naser Al Kelaifi, Leo Mesi i Leonardo (©Reuters)

Sportski direktor PSŽ kaže da "ni izbliza" nisu tačne sume o kojima se pisalo...

Navodna saznanja inače dobro obaveštenog lista Ekip o milionskim iznosima koji čekaju Lionela Mesija u slučaju da ispuni sve uslove trogodišnje saradnje naišao je na oštru osudu sportskog direktora Pari Sen Žermena Leonarda.

20.45: (1,43) PSŽ (5,00) Olimpik Lion (7,75)

Francuski dnevnik objavio je da bi na Mesijev račun moglo da pristigne čak 110.000.000 evra pod uslovom da odradi ugovor do kraja, što je Leonardo nazvao “potpunim lažima“ pošto je pre svega otkrio da je saradnja potpisana na dve, a ne na tri godine, dok je o sumama koje se pominju u tekstu s naslovne strane subotnjeg izdanja rekao da “nisu ni izbliza tačne“.

“Ovo što se dešava je apsolutno nedopustivo! Potpune laži se objavljuju, što samo pokazuje nedostatak poštovanja i to nam se nimalo ne dopada“, poručio je Leonardo i dodao:

“Postoje klauzule o poverljivosti, ali mogu samo da kažem da ono što se piše nije ni blizu istine. Ugovor je potpisan na dve godine, to je prva greška. Ima tu još mnogo toga što nije istinito“.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Podsetimo, Ekip je objavio da će Mesijeva plata biti 30.000.000 evra neto za ovu, uz po 40.000.000 evra za naredne dve sezone. To je otprilike slično onom što je trebalo da dobije u Barseloni da je ostao. On je bio spreman da prepolovi zaradu za 50 odsto, čime bi dobio 30.000.000 evra neto na stadionu Kamp Nou, ali to nije bilo izvodljivo zbog nagomilanih dugovanja. Zanimljivo, pariski dnevnik piše da Mesi nije dobio nikakav bonus za prelazak u PSŽ, ali u ugovoru postoji bonus za lojalnost koja će mu doneti još 15.000.000 evra godišnje. Uz sve to Mesi će dobiti i deo isplate u kriptovaluti u obliku dodatnih bonusa, a ako ostane mogao bi da inkasira još 30.000.000 evra do juna 2024.

Njegov transfer na Park prinčeva podigao je veliku prašinu s obzirom da su pre njega došli još Žoržinjo Vajnaldum, Serhio Ramos, Đanluiđi Donaruma, Ašraf Hakimi i Nuno Mendes.


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva