Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Lester nudi 35.000.000 evra za Luku Jovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 21:46

Lisice kontaktirale agenta igrača, s obzirom da je Arsenal povećao svoje interesovanje

Lester planira da ponudi 35.000.000 evra Real Madridu za Luku Jovića, pišu ostrvski mediji. Brendan Rodžers navodno srpskog golgetera vidi kao deo tandema sa najboljim strelcem ekipe Džejmijem Vardijem.

Na Ostvu podsećaju da je Jović stigao u Madrid prošlog leta posle impresivne sezone u Ajntrahtu za 60.000.000 evra, ali i da je Real u ovom trenutku spreman da sasluša ponude za igrača. Takođe, veruje se da su Madriđani spremni da spuste cenu za mladog golgetera, dok iz Španije stižu informacije da Kraljevski klub ipak želi da izvuče dobar deo uloženog novca, jer bi u surptonom čak mogao i da odustane od njegove prodaje.

Izabrane vesti

U Lesteru su već kontaktirali agenta mladog igrača, kako bi se preduhitrio Arsenal, koji je povećao svoje interesovanje. Napominje se i da su Lisice prošlog leta takođe imale želju da angažuju Jovića, ali tada nisu imali šanse sa pregovaračem kao što je Real Madrid.

Brendan Rodžers sa dovođenjem Luke Jovića želi da ukloni pritisak sa Džejmija Vardija, koji je već duže vreme praktično jedina ozbiljna opcija u špicu napada ovog premijerligaša. Luka Jović je ove sezone odigrao 25 utakmica u dresu Real Madrida i postigao samo dva gola, što je bilo isuviše malo za kriterijume u Kraljevskom klubu, bez obzira na to što se radi o debitantskoj sezoni.


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara