Lazar Samardžić  (©Starsport)
Lazar Samardžić (©Starsport)

Letnji haos zaboravljen, Interova šok odluka – idemo opet po Samardžića

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.11.23. | 11:08

Juventus je sada tu, a i jedni i drugi merkaju i Napolijevog Zjelinskog

Biznis je to, nema emocija. Ni kad je lepo, ni kad je teško. Pa je tako Inter prešao preko letnjeg haosa oko potpisivanja ugovora sa Lazarom Samardžićem i prema navodima ugledne Gazete delo Sport, a na opšte iznenađenje celokupne fudbaske javnosti na “čizmi”, rešio da ove zime opet krene po srpskog reprezentativca?!

Tek da podsetimo, Inter je letos imao sve dogovoreno sa Udinezeom, ali je na kraju posao propao u neverovatnoj eksploziji međusobnih optužbi Samaradžićevog oca i menadžera okupljenih oko Rafaele Pimente, desne ruke pokojnog Mina Rajole. Pretvorilo se to u sagu kakva se nikome u Milanu nije dopala i činilo se da je sa pričom zauvek završeno.

Izabrane vesti

Međutim, surova realnost kaže da je Nerazurima jedan baš takav tip igrača preko potreban. Problem je samo što se u trku za Samaradžića umešao i Juventus. Pored toga, niko ne zna da li je Lazarov otac raspoložen da uopšte opet priča sa Interom.

Nerazuri zato imaju i drugu opciju, Napolijevog Pjotra Zjelinskog, koji je letos odbio 15.000.000 evra godišnje od saudijskog Al Ahlija, ali nikako da potpiše novi, četvorogodišnji ugovor. Zato i ne čudi što je i u tom slučaju Juve ponovo u igri, s tim da bi i torinski i milanski klub da Poljaka potpišu posle Nove godine, a da ga onda uzmu narednog leta.

Samardžić je ipak bolje i mlađe rešenje. Pride, u Udinezeu sa sve bonusima zarađuje 500.000 evra po sezoni što znači da čak i sa ozbiljnom povišicom – Juve mu navodno spremio 1.500.000 – neće biti skup.

Pitanje je samo ko će pre do Lazarovog potpisa? Davi Klasen nije pokazao ono zbog čega je doveden, Stefano Sensi takođe, a na leto mu ističe ugovor s Interom. Juventus ima svojih problema zbog suspenzija Pola Pogbe i Nikoloa Fađolija.

Pa da vidimo ko će prvi do cilja. I za koga će više da zapnu: za Samardžića ili Zjelinskog?



tagovi

Lazar Samardžić

Obaveštavaj me

Inter
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara