Komentari na vest

Letnji haos zaboravljen, Interova šok odluka – idemo opet po Samardžića

G

Gost53637

pre 7 meseci

Kakav je ovo tekst,pokazuje taj sto je pisao, ne sme ni da se potpise...gomila izmisljotina i gluposti!
V

Veljko9

pre 7 meseci

Inter ili Napoli savrseni klubovi za njega, igrace LS i boriti se za titulu
I

Inter

pre 7 meseci

Iskreno, ovo mi bas ne lici na Marotu, jer je pitanje kakvu bi atmosferu doneo Samardzic sa sobom. Pa Ikardi je najuren jer su imali problema sa njegovom zenom Vandom, koja mu je menadzer, a svi znamo koliko ke Ikardi bio vazan sraf u Interu tada. Sto se tice Samardzica, on bi verovatno imao vise prostora u Juventusu, jer je Interov vezni red bolji, pa evo cak ni Fratezi nije starter, a ipak je Fratezi u ovom trenutku na vecem nivou od Lazara. Klasen nije ni pokazao nista u Interu jer jedva i da igra, sto je i logicno, on je dosao da popuni rupu i za svaki slucaj da imaju jos jednog veznog. Sensi iako je igracina, on se vise ne moze ni gledati kao profesionalni fudbaler, jer je konstantno povredjen i odigra 4 utakmice po 20 minuta u sezoni. Zjelinski je formiraniji igrac od Lazara, ali kod Lazara se ide na kartu da ce izrasti u dobrog igraca. Zjelinski svakako pozeljan kao free igrac.
Q

QBZ

pre 7 meseci

Ako je pametan treba sto pre da bezi iz Italije koja je danas mrtva liga gde jedino Inter i Milan nesto igraju.Njemacka je idealna liga za njega
L

Logos

pre 7 meseci

Samardžić igra loše u zadnje vreme, prilično sam skeptičan oko njegovog uklapanja u neki tim sa ozbiljnim ambicijama jer on može da igra samo desetku a skoro niko više ne igra sa desetkom. Bolje bi prošao u Juventusu jer je njihov vezni red zaista tragičan i sigurno bi se našlo mesta za njega, dok bi se u Interu borio za minutažu sa Barelom, Fratezijem, Čalhanogluom itd.
G

Gost99

pre 7 meseci

Samo mu jos fali da ode u Juventus pa da ga Alegri unisti
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Kakav Zielinski, Samardžić je dosta mlađi i već bolji. Za razliku od onih prevara, SMS PMS, Lazar će biti igračina.