Mehdi Taremi (©reuters)
Mehdi Taremi (©reuters)

Letos nuđen Zvezdi, sad Benfika i Espanjol nude milione za njega

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.05.20. | 20:12

Napadač na ceni posle odlične sezone

Negde u ovo doba prošle godine, Crvenoj zvezdi je putem posrednika ponuđena opcija da angažuje iranskog napadača Mehdija Taremija. Njemu je tada isticao ugovor u katarskoj Al Garafi i bio je slobodan u izboru nove sredine, ali na Marakani nisu bili previše zagrejani za taj predlog.

Godinu dana kasnije, za Taremija se najozbiljnije interesuju Benfika i Espanjol. A zimus ga je želeo i lisabonski Sporting. Iranac je letos prešao u portugalski Rio Ave kao slobodan igrač, potpisao ugovor na dve godine i napravio pravi potez. Na 20 utakmica u portugalskom šampionatu je postigao osam golova i ubeležio pet asistencija što je više nego dobar učinak s obzirom na kvalitet ekipe u kojoj igra.

Izabrane vesti

Nije ni čudo što ga je odmah posle šest meseci tražio Sporting i što ga sada žele Benfika i Espanjol. Međutim, Rio Ave neže biti lak pregovarač iako Taremijem ugovor ističe za godinu dana. Portugalski klub traži čak 10.000.000 evra za Iranca, s obzirom da samo 60 odsto obeštećenje ide njima, a preostalih 40 procenata menadžerima i posrednicima. Moguće je da se cena malo spusti, ali donja granica za Rio Ave je da zaradi ‘čistih’ 5.000.000 evra na prodaji Iranca. 


Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara