Leverkuzen naciljao najefikasnijeg štopera Bundeslige

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.03.21. | 13:16

Unionu se smeši 7.500.000 evra

Odlične igre ove sezone mogle bi po prvi put u istoriji da obezbede Union Berlinu izlazak u Evropu, ali isto tako mogle bi da donesu i velike probleme treneru Ursu Fišeru i klupskoj upravi oko sastava tima za iduću sezonu.

Podsetimo, Kristofer Lenc već je potpisao predugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta, a na putu da napusti Kuću starog šumara je pouzdani štoper Marvin Fridrih (25). Snažni defanzivac igra izvanredno ove sezone, jedan je od najbolje ocenjenih igrača u Bundesligi i sa četiri gola spada u najefikasnije štopere Nemačke. Zapravo, toliko golova postigao je još samo Vili Orbab iz RB Lajpciga.

Izabrane vesti

Sve ovo privuklo je ozbiljnu pažnju Bajer Leverkuzena kome su potrebni centralni bekovi kako bi pojačao konkurenciju na tim pozicijama. Kiker piše da Fridrih u ugovoru ima izlaznu klauzulu postavljenu na 7.500.000 evra, što je iznos koji Verkself bez problema može da plati. S druge strane, Unionu je potrebna finansijska injekcija zbog krize izazvane koronavirusom.

Čini se da je posao na vidiku...

PAŽNJA, PAŽNJA

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

letnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara