Levi bek Partizana potpisao za Atalantu: Relja Obrić iz kadeta u Bergamo

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 14:41

Ugovor na pet i po godina

Utabane su staze od Topčiderskog brda ka Italiji, toliko dobro prokrčene u prethodnoj deceniji i po da se klubovi sa Apeninskog poluostrva rado vraćaju u Beograd i odvode talentovane fudbalere večitih rivala. Takav je slučaj sa Atalantom koja je na vreme, još u tinejdžerskom dobu, obezbedila potpis Relje Obrića.

U pitanju je 16-godišnji defanzivac, koji je dobrim partijama u dresu kadetskog tima Partizana privukao pažnju čelnika kluba iz Bergama. Pretposlednjeg dana zimskog prelaznog roka posao je ozvaničen uz pomoć menadžera Ivice Pavlovića, sa dobrim kontaktima na „Čizmi“.

Izabrane vesti

Levi bek je potpisao za Atalantu na pet i po godina. Slovom ugovora predviđeno je da ostane u opremi ekipe iz Lombardije do 2028, tako što će kad postane punoletan njegov sadašnhji ugovor automatski biti produžen. U međuvremenu, predviđeno je da u mlađim kategorijama savladava lekcije koje bi trebalo da mu pomognu kad jednog dana dođe vreme za debi među seniorima.

Da ima talenta, Relja Obrić je potvrdio u dresu kadetske selekcije Partizana, jesenas je odigrao 14 utakmica pod komandom trenera Đorđija Ćetkovića, između ostalog bio akter i večitog derbija u kome je Parni valjak na gostovanju slavio 4:2.


tagovi

FK PartizanAtalantaRelja Obrić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara