Komentari na vest

Levi bek savršenog centaršuta: Radojević upisao drugu asistenciju, pogodio i Endijaje

RonaldinhoGaucho

pre 3 meseca

Bice odlican ovaj mali
K

Keket

pre 3 meseca

Ne razumem kakvo resenje mislite da je vuk, ako slucajno pokaze nesto, prodace ga odma, on ne moze da bude nikakvo resenje na levom beku, moze mozda, mesec dva, ne duze od toga. Zvezda jednostavno ne moze da ima dobre igrace, bar ne onolko kobre kolko mi navijaci zelimo, znaci osudjeni smo na krsine i osrednje matorce i to je to, ne vidim generalno svrhu pracenja ovakvog kluba vise, vrlo sam razocaran transfer politikom i ako se ne promeni politika prodavanja svih koji iole nesto vrede, i to za sicu, mene stadion nece videti
T

Ton

pre 3 meseca

Ja ne znam sta ti ocekujes ? Nije ti ovo Premijer liga, ovo ti je razvojna liga iz koje samo mladi igrači imaju trzisnu cenu i svi zele da se oprobaju u inostranstvu i zarade sebi egzistenciju....imaćemo igrača za reprezentaciju, a to je najvažnije na kraju krajeva....
H

Heavy metal

pre 3 meseca

Ton, ako je razvojna liga, zašto onda dovodimo strance koji u startu koštaju po četiri i više miliona evra?
S

Salamander

pre 3 meseca

Bez Ivanića, Hvana, Bukarija, Kangve, Krasoa. Milojević radi sa tim što ima, odbranu već znamo, Nedeljković, Spajić, Dragović, Radojević. U sredini Mijailović, a dok se ne uklope i vrate igraće i Kanga i neko od klinaca. Naravno, kad se oporavi Ivanić i Hvan, zauzeće mesto u prvih 11. Bukari se tek vratio, i ako ga ne prodaju, zauzeće svoje mesto, a levo Olajinka ili Lučić. Šerif je tu. Dakle, 7 ili 8 igrača je Miloje uigrao. Sad, zašto Kipar, zašto ovakvi protivnici, to je druga stvar, ali realno gledano, protiv takvih i sličnih ekipa nas čekaju utakmice, tako da ima smisla.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Kada dse vrate galaktikosi sa kupa afričkih nacija, nema šanse da neki naš mladi igrač dobije šansu, pored njih! Sme li neko da se kladi sa mnom?!
S

Salamander

pre 3 meseca

Juriće titulu. Levi bek ima 19 godina, eto. Lučić ili Mitrović su i dalje mladi. U Evropi ako izbaci dva klinca kao što je Bahar Nedeljkovića i Mijatovića biće sasvim dovoljno. Za ovu našu poljanče ligu gde uz dosta težak raspored, loše terene i zaostatak mora da igra sa proverenim snagama, dopadalo se to nama ili ne. Meni je recimo milina da gledam Šljivića.
Z

Zoran 91

pre 3 meseca

I ja hoću da se kladim da će raspali Rodić dobiti pre šansu od Radojević.
Z

Zvonce9

pre 3 meseca

Hitno prodati 6-7 igraca ili ce prolece biti katastrofa nezadovoljnih igraca
S

Salamander

pre 3 meseca

Od nezadovoljnih igrača odbrane vidim samo Spajića koji može da igra našu ligu i to ako prednost dobije Điga. Milunović je u godinama i ulaziće zadnjih 10 minuta ako treba da se sačuva rezultat ili ide na skok. Degeneka ne računam, on čovek nestao, verovatno se sprema prodaja. Na sredini Kangva, ako ga ne prodaju, a verujem da i on ide. Ostali su tu, jedino Stamenić ako ne dobije dovoljno minuta ali ima mesta. Klinci sa sredine su još klinci, čekaće svoju šansu, a otvara se već sledeće sezone, kad ode Kanga i bude veći broj utakmica. Kabića su oterali na pozajmicu, Mitrović i Lučić nemaju šta da se bune pored Bukarija i Olajinke, naročito jer su imali šansu a nisu se pokazali. U napad Šerif i Kraso, ima mesta i minuta za obojicu.
G

Gost1976

pre 3 meseca

Volim naše mlade igrače,ali od ovog malog levog beka nisam baš mnogo video,treba malo vremena svakako. Zamišljam ga prtiv Sitija,Lajpciga.. nared ,nazad,igra glavom,brzina..ne vidim taj potencijal,kod Koste se odmah videlo,već sada je kao raketa,kod ovog malog to ne vidim. Vidim da se gura i Knežević.. naš igrač,.. ali kod njega ne vidim pas unapred,dribling,šut.. ništa što bi mlad i perspektivan igrač koji će da nosi Zvezdu ili reprezentaciju trebalo da ima,jednoličan trk,pas na par metara.. uporedite ga sa Ivanićem pa ćete videti razliku. Želim sve najbolje klincima i da ih je što više u prvom timu ali izgleda da mi ne pravimo kreatvce,brzanjece,driblere..gde su? Možda grešim.
d

d. g.

pre 3 meseca

Protivnici od ugleda. Još niko nije odgovorio zašto Kipar.
P

Pakal II

pre 3 meseca

Preporuka Vlade Srbije
z

zato

pre 3 meseca

sto se stedi i sta je tu lose kad pola ekipe fali ali niko ne pita kako lopina ima odvojen racun od kluba na koji lezu pare od raznoraznih igraca!
A

A da iz nefudbalskih razliga

pre 3 meseca

Logicno pitanje zasto ne Rodic uopste morao igrati?
h

halo

pre 3 meseca

Ovoliko tužne pripreme nismo imali ni kad za šampon nismo imali.
u

ula89

pre 3 meseca

igramo kao Real Madrid, sto i nije za neki ponos
j

jel lucani

pre 3 meseca

imsju nekog igraca ispod 35 godina
I

Imaju

pre 3 meseca

4 bonusa od 34 godine!
T

Toša40

pre 3 meseca

Nezanimljivo za gledanje i bezidejna igra.
P

Prošle

pre 3 meseca

Pripreme su bile savršene, pobeđivali smo, Zenit, Fenerbahče, Fiorentinu, i onda doživeli slom. Ovo su specifične pripreme, zato što nema glavnih igrača, a to će biti većina startera.Ali je dobro da ovi klinci pokažu šta znaju, a mali Šljibić već pokazuje da je on sledeća zlatna koka.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Razigravamo Popovića i Milunovića. Blago se nama.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Popovic je strasan golman. Nije za buducnost jer ima godine ali vise bih njega voleo da vidim do kraja prvenstva nego Glazera. Izraelca treba prodati I gurati nase mlade da se kale sa Popovicem. Sada je prava prilika. Sto se tice Djeda no comment.
K

Koji problem

pre 3 meseca

imaš sa Popovićem?Dečko brani odlično!Slušaj sine,ako ti žena zakera onda je mlatni ili izađi iz sobe napolje i udahni malo vazduha i izderi se na nebo samo nemoj ostavljati glupe komentare!
v

veliki strumf

pre 3 meseca

Радојевић две сјајне асистенције, плус одличан центаршут на Олајинку! Центаршут који је злата вредан! Чини ми се да Родић за целу каријеру ниједан овакав центаршут није имао (онај против Јанг Бојса је из пуног трка и није био тако сјајан колико је сјајно реаговао Вукановић). Коначно имамо левог бека који зна да центрира!
N

Niko1212

pre 3 meseca

i igraće levog beka dok se ne javi prvi koji će dati nekoliko miliona i onda od jeseni opet Rodić
p

preterujete

pre 3 meseca

sa rodicem..kada je dolszio iz rusije ja bi ga prvi doveo u partizan..mi takvog beka nismo imsli deset godina..e sada sto ne mozete naci ddrugog pa covek igra svaku i prijateljsku..dok se vi zanosite magijama kataia..i crnogercem ivsnicem..oni odigraju mesec dana i traze zamene i onda ih nema mesecima
m

mrva zemunac

pre 3 meseca

nemoj tako o rodiću, on kada uputi centaršut to je automatska opasnost po golmana, jer u 99% slučajeva ide ka njegovom golu!
G

Gost0711

pre 3 meseca

Protiv Jang Bojsa,protiv Partizana Katajiju,protiv Kelna Srniću.. zaboravljaš i pljuješ ljude,Rodić će sigurno igrati na proleće.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Dokle vise ove strugalice,totalno negledljivo dosadno,to vise niko ne igra Ovaj serif verovatno kasno poceo da se bavi fudbalom,ima korak,fiziku,skok....ali ne zna da vodi loptu ,ne moze da primi,da zagradi.....pa sve pada u vodu.
N

Neka forsiraju ovo dete

pre 3 meseca

Da ne gledamo Rodica nikada vise u zivotu,kad dodje Hvang bice bolje,Kraso je dobar samo da se uozbilji i mora da igra vise od 75 minuta,Ndiaje po meni nike toliko bas los,nece ga gol,imao je neke promasaje bez veze ali kad bi vezao jedno sedam golova na prolece verujem da bi mogao da bude ozbiljniji centarfor
R

Reaguj dr

pre 3 meseca

Kompletiraj izvoz...
e

edo555

pre 3 meseca

Bas nam fali ofanzivni vezni koji ume da predribla nekog igraca i napravi visak za krila(Evandro iz ere Prosineckog).Gnjavimo loptu bez potrebe igra smor.Sa Hvangom ce biti bolje pogotovo ako Kraso bude igrao spica koji zna bar nekog da predribla
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

I opet, po milioniti put smo se uverili - No Kanga, No fudbal...Igra nam je za plakati, nema tecnosti, rastrzano do zla boga, ne trci se dovoljno, i zato se tesko dolazi do lopte. Ako nas stisne protivnik malo jacim presingom, tu je kraj, pogube se igraci. Ovaj decko Stamenic je lik potpuno van kontrole, pravi grube i bespotrebne faulove, a pada na svaki, bas svaki cak i los dribling. Momak sve vise zaboravlja kako se igra fudbal. Previse sirovih cepanica imamo u timu, za neki ozbiljan fudbal. Pre svih Olanjinka i Ndaye, njih dvojica nisu u stanju da urade bas nista kada imaju loptu u nogama. Igraci nam jako sporo razmisljaju, i usled toga sporo i predaju loptu. Mitrovic i Lucic jalovi i beskorisni kao i uvek, tako da mi osim Bukarija i nemamo korisno krilo u timu. Ne znam kako Miloje misli da uzme titulu sa ovakvim neznalicama i lenjivcima. Ne bih da sam mu u kozi.
D

Duduk

pre 3 meseca

Sve ok! Ali molim te samo ne Kanga..covek nezna ni da hoda kamoli da potrci..Ako nam igraju rodic,kanga, mijailovic,katai itd..ko ce to da gleda..ne ja fala
l

lol12

pre 3 meseca

Opusti te se smaraci.Nama je trebao neko da zategne odbranu koja vec deluje bolje a napred ce svakako biti golova.Fale nam svi glavni ofanzivci i kreatori.Kakav Kanga pored Hwanga,Ivanica,Bukarija,Krasoa pa cak i Katai i Kangwa mogu biti dosta korisni.Kad se vrate ova sestorica videces dal se moze ili ne može igrati bez Kange (uz svo postovanje njemu).To kao da kazes Zvezda ne moze bez Jaga,pa ne moze kad nema Tea,Topa i Nede ali kad se svi vrate druga je prica, nećemo propasti bez Jaga tad.
G

Gostilsoks

pre 3 meseca

Kakv naslov,pa toliko hvalisanje kao da su igrali protiv Bajerna 😂😂😂
A

Alo bre

pre 3 meseca

Hahahaha koji ste vi smeh
м

мики маус

pre 3 meseca

Зар никога управа неће довести?Доведите ФренкКастањеду
Г

ГостЧа

pre 3 meseca

Најнебитније припреме икада.
2

2305

pre 3 meseca

pa bolje nam ne trebaju u ovom trenutku neki cele godine igraju jednom sedmicno
M

MiloJJee

pre 3 meseca

napravio balans u postavi, sa jasnim iejama i napadimo preko obe strane. Sljivic od sledece godine da zauzme Ivanicevo mesto, bekovi su sada ok, jedimo sto nemamo dobrog DMC osim Micka vec os Saoga. U napadu Ndaje kao Boaci (bolji period) nekada, imam utisak da bi Olanjika bio bolji levo umesto Lucica... Pitanje je gde ce Miloje postaviti Bukarija i Hvana (mislim da Kvangu treba prodati). Ostaje upitan doprinos i pozicija Stamenica, Knezevica, Mitrovica, Kabica i Krasoa ???
K

Kadar nevera

pre 3 meseca

Vau, Mladost iz Lucana. Kakav protivnik. Jos generalna proba protiv 15-to plasiranog kluba u nikad jacoj bugarskoj ligi. Ovo je smejurija.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Vidim I vi se razvaliste igrajuci protiv fudbalskis azdaja. Koliko se ne varam igrali ste sa Bugarima danas? I razvalili ih sa 1-0...
m

mrva zemunac

pre 3 meseca

15. iz njihove lige bolji nego osmi iz naše, njihovi timovi koji ulaze iz druge lige su dovoljno jaki da opstanu (mtk budimpešta). 15. iz njihove lige osvojio kup...
Z

Zaim

pre 3 meseca

Cemu je sva ova zajebancija sluzila ?Ovo je teski amaterizam na delu i bacanje para.Pa ovakve utakmice smo mogli igrati po Sremu i Banatu gde bi nas ljudi dosli gledati i zabavljati se.
O

Of Šor

pre 3 meseca

Na Kipru se pare ne bacaju,već peru.
z

zaks

pre 3 meseca

Ne znam samo šta smo uigravali drugo poluvrijeme, možda brzo hodanje, nijedne akcije, dva,tri pokušaja puta prema golu
M

Marko1983

pre 3 meseca

Zatvaranje utakmice, to nam je falilo.
q

qyqyqyq

pre 3 meseca

Najezim se kad vidim ovog Lucica u sastavu. Najnebitniji igrac u istoriji fudbala.
l

lol12

pre 3 meseca

Lakse mi gledati 20 utakmica Lucica nego jednu Ndajea.
v

veliki strumf

pre 3 meseca

Лучић и Шљивић су сјајан тандем! Треба стално да играју заједно. И летос у припремним утакмицама су сјајно сарађивали, неколико пута један другом асистирали за голове, и од тада до данас ниједну утакмицу нису одиграли заједно. Шта се данас догодило? Чим су заиграли заједно, Лучић је асистирао Шљивићу за гол! Кажем, сјајан тандем, баш као и Красо и Олајинка. Један без другог не личе ни на шта, а кад су заједно делују убитачно. Само од летос скоро уопште ни они нису играли заједно!