Komentari na vest

Lids se za opstanak častio najskupljom kupovinom u istoriji kluba

a

aa

pre gotovo 2 godine

Salcburg za ovoga i Adejemija skoro 70m uzeo,svaka cast a prodace sigurno i Okafora ili Joska ako dodju dobre ponude...
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Spanci i Italijani ovaj rang igraca dovedu za 3 miliona.
A

Artur2

pre gotovo 2 godine

Rodriga,ovoga iz salzburga i dzejmsa iz junajteda su platili 100mil..sad gledam vily protiv citya,oni sy za ovu sezonu potrosili vise nego city,liverpul itd..3napadaca su doveli ingsa buendiu i bejlia za preko 100mil,pa digneA za 20,sad otkupise i kutinja,doveli su jos nekog zab sam koga..u napad su zadnje 2,3god ulozili 200mil sa otkinsom,traoreom ..nevjerovatno..
1

10 X

pre gotovo 2 godine

bi bila bolja Liga ,zanimljivije bi bilo.Svake nedelje teske utakmice I to jo's Bez namestanja .Ovako ,ovo je cirkus
G

Gost00yy

pre gotovo 2 godine

Klasicno pranje para kad su u pitanju Americki igraci .
R

Rodman1986

pre gotovo 2 godine

Dolazi iz lige gdje igrao u ubjedljivo najjačoj ekipi i sa 11 asistencija i 4 gola na 41 utakmicu košta 33 miliona. Gotivim Lids, ali ovo je smijurija. Ovakvim kupovinama zaslužuješ da ispadneš odmah.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Fenjeraš kupuje za 30+ miliona. O čemu mi pričamo? Ceo budžet naših blizanaca. I pored toga respektabilni rezultati se postižu u evropi kad se pogleda uloženo/dobijeno
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Bas sam gledao sinoc za koliko novca su Partizan i Zvezda kupovali. Čini mi sa da sam gledao od 2016. Bilo je sezona gdje su 1M davali za transfere, ali to za obije polusezone. Piše da je Radonjić doveden za 3M, Garcia 2,2M, sada Motika 2,5M. To su jedni od rijetkih za koje je davano ‘’vise’’ . Radonjić je prodan za 12M . Partizan isto lijepo poslovao. Dovodio za 1-2M ukupno, prodavao po sezoni minimum za 10M.
P

Pantela24

pre gotovo 2 godine

Decko oni to i zarade, dok blizanci samo trose...mnogo vise nego sto zarade. Sportski pozdrav!
G

Gost1987

pre gotovo 2 godine

Pa oni za ulazak u prvu ligu dobijaju 200M, jednostavno tv prava i ulaznice donose ogromne zarade. Za balkan bi bila najbolja zajednicka liga al bez gostujucih igraca. Stadioni bi bili sigurno puni a i tv prava bi se prodala za mnogo vise novca. Ovako klubovi sluze za bogacenje individua i grupa navijaca koji su tu zbog interesa ne ljubavi prema klubu.
N

Neutralna slika

pre gotovo 2 godine

Zvezda postiže respektabilne rezultate, treba biti realan i ne stavljati Zvezdu i Partizan u isti kontekst...
F

Fantom.

pre gotovo 2 godine

Druze, to sto neko plati igraca 20, 30 ili 50 miliona ne znaci da igrac zapravo i ima kvalitet za toliko i da pravi takvu razliku. Mali milion imucnijih timova je ulupao vrtoglave cifre na jedva prosecne igrace za evropski nivo fudbala. Ovi transferi iz donjeg doma engleske lige su cisto marketinske prirode, kako bi se liga jos dodatno popularizovala. Cisto sumnjam da nisu mogli da ga dobiju za duplo manje novca, ali je mnogo jaca reklama kad se cuje "Lids platio igraca 33 miliona", nego 5 ili 15. Spanci su majstori tranfera sto se tice odnosa cena-kvalitet za Engleze, pa i za vecinu ostalih liga.