Sa meča Vojvodina – Partizan (©Starsport)
Sa meča Vojvodina – Partizan (©Starsport)

Liga Evrope: Partizan i Vojvodina mogu od Milana do Sofije

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 00:08

Saznaće rivale u petak u 14 časova

Pored Crvene zvezde, još dva srpska predstavnika će čekati sutrašnji žreb za 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope – Partizan i Vojvodina.

I s obzirom na to da će se žreb održati pre nego što se odigraju utakmice trećeg kola, onda će i Vojvodina, uslovno rečeno, biti među nosiocima. „Kvaka“ je u tome što će Novosađani u narednoj rundi igrati protiv Standarda iz Liježa, koji je povlašćen na žrebu, pa ako uspeju da ga eliminišu u Belgiji narednog četvrtka, onda će „preuzeti“ rivala u 4. kolu.

Izabrane vesti

Samim tim, Partizan i Vojvodina će sutra imati isti spisak potencijalnih rivala u poslednjoj rundi kvalifikacija. A, na toj drugoj strani, među nenosiocima, šareno je društvo. Tu su: FCSB (Rumunija), Granada (Španija), Milan (Italija), AEK (Grčka), Rendžers (Škotska), LASK (Austrija), Hapoel Ber Ševa (Izrael), Rozenborg (Norveška), Apolon (Kipar), Rostov (Rusija), Rems (Francuska), Rijeka (Hrvatska) i CSKA Sofija (Bugarska).

Svakako da su Milan i Granada za izbegavanje, a ostale ekipe su manje-više prihvatljive ako bi se igralo u Srbiji. Međutim, imaju i Partizan i Vojvodina jako teškog rivala u 3. kolu, pogotovo to važi za crno-bele, koji će igrati protiv neporaženog lidera belgijskog prvenstva Šarlroa i to kao gost.

Utakmice 3. kola kvalifikacija igraće se 24. septembra, a mečevi 4. kola, u kojem će se takođe igrati samo po jedan duel, biće na programu 1. oktobra.


tagovi

FK PartizanFK VojvodinaLiga Evrope

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara