(©Reuters)
(©Reuters)

Liga šampiona ostavlja Sergeja u Laciju

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.04.21. | 13:19

"Imam dug ugovor, ne razmišljam o budućnosti"

Golom Sergeja Milinković Savića u nadoknadi duela sa Veronom za 1:0, Lacio je ostao u trci za mesto u Ligi šampiona naredne sezone. Ne zavisi samo od Rimljana, jer Atalanta ima šest, a Napoli četiri boda više - doduše i jedni i drugi uz meč više - ali imaju i dalje čemu da se nadaju na Olimpiku.

Do kraja je ostalo još osam utakmica, a u slučaju da Lacio ostvari cilj i domogne se elite, to će verovatno značiti i ostanak srpskog reprezentativca u klubu, piše čuvena Gazeta.

Izabrane vesti

NEDELJA, 15.00: (1.33) LACIO (5.00) BENEVENTO (10.0)

Bio bi to svakako jak adut Rimljanima u pregovorima sa Sergejem, koji je odavno na meti bogatijih i ambicioznijih klubova nego što je Lacio. Uveliko se pominju interesovanja Real Madrida, Pari Sen Žermena i Mančester junajteda, ali je 26-godišnji vezista vezan jakim ugovorom, do 2024. godine, pa gazda Klaudio Lotito očekuje poveću ponudu za transfer da bi uopšte i seo za pregovarački sto. Ne tako davno tražio je i čitavih 100.000.000 evra, ali je malo verovatno da je taj iznos i dalje aktuelan.

I sam Milinković-Savić je posle duela sa Veronom podsetio na ugovor koji ima sa Laciom.

"Imam dug ugovor i ne razmišljam o budućnosti, već kako da završim sa Laciom među prva četiri tima u Seriji A", izjavio je srpski fudbaler.

Sergej je ove sezone dao sedam i asistirao za deset golova Lacija. Od dolaska iz Genka nametnuo se u jednog od najvažnijih igrača tima, a u 241 utakmici 46 puta je bio strelac i 37 puta asistent. Jasno je zašto Lotito ne želi tek tako da ga se odrekne, ali bez Lige šampiona u ponudi, teško da će uspeti da ga zadrži. Upravo je to ono čemu se nadaju u Madridu, Parizu, Mančesteru...



tagovi

Sergej Milinković SavićLacioLiga šampionaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara