Komentari na vest

Liga šampiona: Zvezda dobila podgrupu pred sutrašnji žreb - moglo je bolje

D

DZEVAT

pre gotovo 3 godine

Nasa Zvezda prolazi oba kola bez problema.
G

Gost31

pre gotovo 3 godine

Najbolje da igraju protiv nekih domaćih klubova, valjda bi onda bili zadovoljni žrebom???
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Od svih je Zvezda neuporedivo jaca ali bi trebalo izbeci Izraelce. Bilo bi opasno da se igra jedna utakmica kao prosle godine.
K

Koan

pre gotovo 3 godine

@ Luj Viton Da, poznati ste po intelektualcima koji navijaju za vas. Nobelovac Ivo Andrić, akademik Matija Bećković i dr. verovatno ne spadaju u tu kategoriju pa su navijali ili navijaju za Zvezdu A i nick ti je baš teška "nevolja"
l

lujkurton

pre gotovo 3 godine

Tako je koan bravo za kom,pravo u centar!
B

Brando

pre gotovo 3 godine

Moglo.je bolje, da su izvukli Omoniju ili Strazbur hihihihi..
D

DuplaKruna

pre gotovo 3 godine

rece navijac kluba koji titule video nije cak 5god a LS cak 15god i koga redovno u evropi samaraju totalni amateri poput Sarloa,Samroka,Petah tikve,Fljamurtarija..itd
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Ma znate sta je moglo bolje? Ovaj tekst je moglo mnogo bolje napisati !! Jer kad ga citam imam osecaj kao da mi je klub najgori od svih nabrojanih !! Covece , plasirali smo se u Ligu Sampiona dva puta startujuci od prvog kola. Niko to nije uradio na svetu osim nas. Tada smo bili autsajderi u svakom smislu. Sada je druga prica , sve ide u nasu korist i mi smo favoriti jer smo se teskom mukom , trudom i radom izborili za to!! A vi pisete kao da smo pocetnici i da nam se tresu gace od straha. Trebali ste da napisete to drugacije , da kad citam imam osecaj da smo dominantni toliko da se ne postavlja pitanje u opste da li cemo proci dalje i da nas bas briga ko nam je protivnik..
G

Gost ali pravi

pre gotovo 3 godine

Inače mala konstatacija: Danas su me deca u odeljenju pitala za koga navijam. Nisam im rekao, ali sam ih pitao da podignu ruke oni koji navijaju za Zvezdu pa onda oni koji navijaju za Partizan. Rezultat je 20:4 Šta mislite za koga? Tako je uvek bilo i biće!
P

PoJohnny

pre gotovo 3 godine

isto je i kod mene kolega.
L

Luj Vitton

pre gotovo 3 godine

Odavno je poznato da klinci i klinceze navijaju za Zvezdu, a dame, gospoda i intelektualci za Partizan, to nije nista novo.
K

Kod...

pre gotovo 3 godine

... mene bio jedan grobar, a to je bio prosek, jedan po odeljenju. Naravno, nikada nijedna devojčica nije navijala za Partizan, samo po jedan dečak u odeljenju, uglavnom sin policajca ili oficira.
D

Dzordze Dzordzevic Dzordzino

pre gotovo 3 godine

Tih 20 malisana nije htelo da te razocara, da si pitao mene i moju ekipu sa basketa, i iz pab kvizova, skor bi bio barem 50:20 u korist Partizana, razume se. A da ne pominjem komsiluk, skor bi bio samo jos ubedljiviji...
G

Golden eye

pre gotovo 3 godine

Koj si razred, da menjamo sličice. Meni Rudiger i Kufal iz Češke fali. Tebi?
A

Ajahagxh

pre gotovo 3 godine

Znas kako kaze ona cuvena od grupe JNA,"kad porastem jednog dana,bicu covek a ne broj".
G

GrobariBGD

pre gotovo 3 godine

Neko igra sa velikim Mančester Junajtedom egal, nekoga guzi Totenhem Hotspurs, nismo isti!

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

nismo upravu si. nekoga dobiju deca mancestera na foru nekoga naguzi totenhem... ustvari isti smo, samo nam pogled na stvari je drugaciji
G

Gost321

pre gotovo 3 godine

Neko dobije prvaka evrope Liverpul, nekoga naguzi Šarloa
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Iskreno od svih ovih navedenih smo jaci barem na papiru... ali bio je i AC Milan.. treba uvek ulaziti oprezno i na rezultat. Ulog je veliki. U svakom slucaju smo favoriti posebno jer se igra dva meca...
Z

Zvezdana galaksija

pre gotovo 3 godine

Šta je moglo bolje?!Ko god da dođe sledi dranje!
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Molite se da vam nepadne Makabi Haifa...kao savet pogledajte njihove utakmice u Izraelu kakva je atmosfera i sta vas ceka.Ukoliko bi ste izvukli Makabi svi snovi o LŠ bi se tu zavrsili...da nepricamo kolika bi vam onda trenerska veličina bila Stankovic...a tek o finansijama pa to je posebna priča.Posto nemate ni kednog igrac a da posaljete na pozajmicu a da nepricamo o nekoj prodaji,bez planiranih finansija u LŠ sleduje vam samo ključ.Ocigledno da vas ove sezone zreb nece bas maziti i da necete prolaziti sretno.Uostalom vase neigranje u LŠ je samo uspeh jer verovatno tada necete doziveti sramotne poraze kao ovih sezona.
G

Gost za Sashu

pre gotovo 3 godine

Dobro,samo molio bih te i posle meca ,kad ih Zvezda pregazi, isto da pricas ,a ne kao po vašem običaju, da govoriš kako ne znaju da idu po zemlji.
S

Slobaaaaa

pre gotovo 3 godine

Sacha, zamisli pises o sreci a vi izvucete konaks ki, sfingtul, a da jos jace bude dobije te ih minimalnim rezultatom golovima iz penala :)
G

GostPa

pre gotovo 3 godine

O cemu prica ovaj...molite se da vam ne dodje Makabi Haifa?! Da se razumemo, decko... da se prosle godine igrala uzvratna utakmica velike sanse su da bismo prosli Omoniju, a onda bi sa Olimpijakosom bilo gusto. Ove sezone, ocekujemo korak napred. Imamo velike sanse da igramo jedno od tri UEFA takmicenja. Barem jedno cemo izboriti, gotovo minimalne sanse su da se to ne desi. Naravno, svi bismo zeleli tu LS, zadovoljni bismo bili i sa LE, ali ne bismo ocajavali ni da LK. Sanse da izborimo LS su oko 30-45 %, sanse za LE su oko 65 %, a za LK su oko 90 %. Nasuprot tome, ostali srpski klubovi su u nebranom grozdju i kada je u pitanju LK, zbog mnogo losijih koeficijenata. Partizan ima 50-50 % sanse da je izbori, a ostali 10-20 %.
R

REDŽEP

pre gotovo 3 godine

Velesila.... TOTENHEM 0-10, BAJERN 0-9, PSŽ 2-10.... zna li iko ijednu ekipu u istoriji Evrokupova da u godinu dana doživi ovakva tri debakla, ja ne znam.
M

Marinjo

pre gotovo 3 godine

Partizan nece sigurno jer vi ni u LE ne mozete kamoli protiv ovakvih azdaja gde svako igra finale i zavrsnicu LS. Do tad, gledaj izvlacenje za LE2 dal ce biti kondukteri ili konobari.
O

Oj Redžepeee

pre gotovo 3 godine

Dinamo,Tikva,da ne smaram!
M

Milance taktik

pre gotovo 3 godine

@marinjo, Real, Porto, Marseille iz Partizanove grupe pa pogledaj dokle su sva tri kluba otisla te sezone. Vas su tamburali Xamax, Ekeren, Cska Kiev, Cernomorets, Liberec, Kairat, itd.
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 3 godine

Kairat, Černomorec, Cska Kijev, da ne smaram..
G

Gost za Milanceta

pre gotovo 3 godine

Taj Real i Marsej meni nesto poznati.A da ,Zvezda ih izbacivala iz Evrope a vi?
@

@redzep

pre gotovo 3 godine

Zvezda totenhem 0:5 i 0:4, bajern 0:3 i 0:6 a psz 1:6 i 1:4. I nije bilo u jednoj sezoni. Dakle nema 0;9 ili 0:10. A ako hoces da sabiras sve skupa: partizan-zvezda 336:389= -53. Ili ako ti je lakse: partizan-Zvezda 0:53. Hehehe
0

0:18

pre gotovo 3 godine

Redzepe, bolje i to nego partizanovih 0:18 u bodovima protiv brage,sahtara i arsenala. Sve luzeri
M

Mene vise brine

pre gotovo 3 godine

sto pripreme krecu a mi nemamo jasnu sliku ko ce (nece) jos doci. Stvaranje tima je proces. Dragovic je dosao ali je milunovic otisao. Nije to bila sjajna zadnja linija ali su za nase pojmove igrali dugo zajedno. Suvisno je pricati koliko je to vazno i koliko to utice na snagu ekipe. Treba nam spic a nema ga (jos). Nadam se da cemo proci drugo i trece kolo. To je moranje. LS je moguca ali nije realna
D

DelìjaMomak

pre gotovo 3 godine

Odmah najjace daj, cuj plasimo se sampiona kazahstana 😅😅😅
K

Krvena Cvecda

pre gotovo 3 godine

Niste ih se plasili ni kada nisu bili sampioni ali imali ste srece sto u rupi niste primili bar 4
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Pa Zvezda ni ne treba da se boji ovakvih ekipa niti ih se boji ali iznenadjenja su moguca. Svake godine do play off-a ispadne dosta favorita iliti nosioca.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Pobedićemo svakog od ponuđenih. Igraju se dve utakmice. Idemo dalje. Potpuno sam siguran u to.
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Ako ce se plasiti od navedenih timova, onda ne treba ni da igraju LS. Do cetvrtog kola, ili ti play off faze, sve sem zagrejavanja i uigravanja treba da ih bude sramota. Prosla sezona i kiks sa Kipranima ne sme da se ponovi, inace nista od LS.
Z

Zasto ?

pre gotovo 3 godine

Zasto ovoliko negativnih Komentar na mestu ;)

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

@zasto ? zato sto je zvezda predstavljena kao fudbalska velesila. ako zele da igraju ls i da budu konkuretni kako terza kaze ne bi trebalo da se boje ekipa kao sto su ove
D

Draza Valjevo

pre gotovo 3 godine

Bojim se sa kojim timom idemo u kvalifikacije kad su nam pokupovali sve galaktikose sto osvojise duplu krunu i prezimise u Evropi.
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be kad će gi žrebe u koliko sati. Sve će gi utepamo u evrope. Će uskočimo opet u ligi od šampioma. Samoda sviju ostanu na okupu. Deke će gi spremi igrači. Deketa je bijo golem fudbalist, će bidne i golem trener. On će nauči igrači da igraju fuzbal. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci opet. Prorška na Terzetu Mrkela i Deketa. Samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Neke ostanu u Zvezdu do pemzije. Aj živeli be.
S

Sta reci

pre gotovo 3 godine

Cekaj ovo treba da bude smesno, ovo kao grobarsko sprdanje kao ti se sprdas sa navijacima zvezde, i ti trosis svoje vreme na ovako glupe komentare? Mogu da zamislim kakve frustracije imate u sebi..
U

Uzmi terapiju

pre gotovo 3 godine

@Živorad . Tebe će oni iz duševne, sa mrežom da vataju po ulici. TI si prava slika grobljanske nemoći.
M

Mukice njihove

pre gotovo 3 godine

@Žika. Podrška za Žiku Živca. Daj te mu neki plus, nije ni njemu lako. U budućnosti će biti mnogo ovakvih likova kao što je Žile. Treba živeti sa time da će Zvezda vezati bar 10 titula za redom i u fudbalu i u košarci. Njihove muke su neprocenjive.
m

mile jna

pre gotovo 3 godine

zika zivac ,jesam zvezdas al uvek me nasmejes :)
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

@mile jna - pa ovaj navodni "humor" je na nivou vrtica , usiljen i glup. Ama bas nista nije smesno , vec je tragicno sto u opste pise ovakve budalastine.
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

O crmu pricamo pa valjda ovi timovi iz podgrupe treba da se plase svetskog i evropskog sampiona.Vec 4 godine smmo konstantni,imamo super tim kataija borjana falka ivanica bena sanoga dragovica bukv nikad lakse
G

Grobari Beograd 1970

pre gotovo 3 godine

Cigoši este mi cipiripi
P

PartizanPFK

pre gotovo 3 godine

Cigani džaba se nalaze nije vam to Ping Pong ding dong liga u kojoj vam Terzić namešta utakmice, ko god da vam dođe poslaće vas na sezonu kupanja u julu
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Не буди смијешан. Демантовали су те претгодне четири године. Оћеш још?
P

PartizanPFK

pre gotovo 3 godine

Videli smo lažnog mistera prošle godine sa Omonijom stiska da se prođe na penale ali to ne pali svaki put, sada će ih oderati da se raskrinka pred celom Evropom i UEFA kakve sklanjalice igraju u prvenstvu. Šampion bez da su dobili ijedan derbi hahahahahahahah
B

Bez da su

pre gotovo 3 godine

Dobili ni jedan derbi, au koliko si nepismen!!! Dupla kruna, bas nas briga za derbi, vama je to jedina uteha i almerija 😉
У

УЛТРА....

pre gotovo 3 godine

ЈЕСТЕ ОБОЉЕЛИ ТОЛИКО ДА СТЕ ЗАБОРАВИЛИ ДА СМО ВАС ПОБЕДИЛИ ДВА ПУТА У МЕСЕЦ ДАНАА НЕ УБЕДЉИВО АЛ СМО ВАС ПОБЕДИЛИ ... АЛ БОЛЕСТ ГРОБАРСКА ГРАНКЦА НЕМА ХАХАХА
K

Kairat velesila za zvezdanu

pre gotovo 3 godine

Da vas to mozda sreca napusta?
R

Reci nam?

pre gotovo 3 godine

Koliko komentara si napisao nesreco?
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Dajte Kairat da im spakujemo petardu za poneti u ime starih dugova
P

PartizanPFK

pre gotovo 3 godine

Ajmo sad Haifa da im očita lekciju u sred rupe i pošalje lažnog mistera u penziju
E

Era Pora

pre gotovo 3 godine

Polako čoveče opusti se,Zvezda mora uzeti još dve titule.Posle šest vezanih titula popustićemo malo da se ne bi vi ugasili kao klub.Ali samo jednu titulu vam dopuštamo dok ne razigramo ovu sadašnju generaciju omladinaca.Verovatno će i tada drugoplasirani u LingLong ligi ići u kvalifikacije za ligu šampiona.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Sada grobari uživaju jer počinje borba za LŠ. Za koga navijati? Prva želja Haifa. Ma sve je bolje od Partizana.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Kad tad ce im se sve vrati one kradje u nasoj ligi,ako bog da to ce biti ove sezone u drugom kolu
E

Ejjj

pre gotovo 3 godine

Bog cuva zvezdu i inat vama kompleksasima
C

Cekaj

pre gotovo 3 godine

Malo sada se vraca vama za vase postenje, prvo da okajete toletovo vrem, pa onda kako bude.
У

УЛТРА...

pre gotovo 3 godine

БОГ ЈЕ ВЕЛИКИ ПА ДАЈЕ ЕВО ЧЕТИРИ ГОДИНЕ БЕРИЋЕТНО ДОК СЕ САМОПРОКЛАМОВАНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ БЛАМИРАЈУИСПАДАЈУ У СЕЗОНИ ПЛАСТЕЊА СЕНА ЗАОСТАЈУ ПО ДВАДЕСЕТАК БОДОВА У КОШАРЦИ ИСПАДАЈУ У ЧЕТВРТ ФИНАЛИМА НЕ МОГУ НИ У ЧЕТИРИ ДА УЂУ ХАХАХАХАХАХАХАХ УНИИИИИШТАВАЊЕЕЕЕ НАКВЕЋИХ ИСКОМПЛЕКСИРАНИХ НЕСРЕЋА НА ПЛАНЕТИ... ТОТАЛНОО УРНИСАЊЕЕ

Sakur

pre gotovo 3 godine

Ejjjj nije uredu da mesas vaseg velikog vodju sa bogom
B

Bane74

pre gotovo 3 godine

Ne seri purgeru
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Proleće u Evropi, brt. Hehehe, pusti me tih malih klubova. Neka ih se grobari plaše, brt. Hehehe
S

Sale7

pre gotovo 3 godine

Ma ovo je lagano zagrevanje...

Mali peca

pre gotovo 3 godine

posle 4 godine u Evropi i posle ovakve sezone netreba više nikog da se plašimo ,gazi ovu boraniju ,i daj taj kajrat da se osvetimo
S

SamoTi

pre gotovo 3 godine

Neće Kairat da prođe a leti nikako nije dobro igrati u Izraelu. Svakako gazimo koga god izvučemo.
T

Tbilisi

pre gotovo 3 godine

Sta je "Grobari", nadate se da Zvezda ispadne. Evo, mozemo da naletimo na Dinamo Tbilisi koji je veci klub od vaseg partizana. Dinamo Tbilisi je osvajac evropskog trofeja (kup kupova) a vas klub nema ni jedan znacaj trofej u Evropi. Sa 'istoka" su evropske trofeje osvajali jos i Zvezda,Dinamo Zagreb,Dinamo Kijev,Sahtar,Steaua,CSKA Moskva,Zenit,Galatasaraj pa cak i Slovan Bratislava! Jedino "gromada" nikad nista., klub bez evropskog trofeja...
B

Borča CZ

pre gotovo 3 godine

Ovde je samo treća grupa laka
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Svi koji pričaju da će biti lako zaboravljaju da protivnici igraju sa navijačima a mi u prvoj utakmici bez navijača!!! Čak sezona može biti uništena zbog jedne budale. Nadam se da neće ali se i nadam da zbog budala ubuduće nemamo problema!
7

777

pre gotovo 3 godine

Bas tako sve si lepo rekao. Samo znas sta ima puno cudnih ljudi koji veruju Zeljku Panticu sve. Popularni Zex ima teoriju da Uefa lobira za Zvezdu. Teorija je besmislena al eto cudnih ljudi ima koji mu veruju. Pa sada vidimo kako Uefa pomaze Zvezdi stavi je u tesku podgrupu, prosle sezone tri gostovanja za redom smo imali jer je zreb tako hteo tj Uefa nas gurala. Cudni ljudi i dalje ce verovatni cudnom Zexu.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Makabi Haifa pa da se razilazimo.
7

777

pre gotovo 3 godine

Druze Makabi treba da izbaci Kairat prvo...
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Svi timovi osim Makabija ne bi bili teska prepreka...Kairat mi je bio neka "nagazna mina" ali trener sa kojim su osvojili titulu i "igrali" je otisao...Dinamu je verovatno prece odbrana titule nego potencijalan plasman u Evropu...Nefci dugo nije bio ekipa od koje se treba plasiti u Azerbejdzanu kamoli u Evropi...za prvi par ne bi trebalo trositi tastaturu.
D

Djosa

pre gotovo 3 godine

Idemo Cigani LS
D

Djosa

pre gotovo 3 godine

Samo gazi
h

hulkdelija93

pre gotovo 3 godine

Sta je moglo lakse? Tezi su cak Omonia i Slovan. Ali u ovoj fazi nemamo pravo nikog da se bojimo, ako zelimo da igramo grupnu fazu.
G

Gost 82

pre gotovo 3 godine

Odgovor za 10
m

mnogo niste

pre gotovo 3 godine

realni.Mi jesmo naigrali milan ali u februaru a u julu obicno ne znamo gde bijemo.U tim prvim kolima kvalifikacija smo se mucili sa spartaksom a umalo ispali od tirane.Kairat i haifa jesu pretnja svakako,zvezda je pet puta jaca nego te 2016. ali i kairat je i oni su sad prvaci posle 20 godina.Ako zvezda udje kao sa tiranom bice cupavo ako udje autoritativno i spremno bice lagano a vi se ne zanosite previse
d

dex_25

pre gotovo 3 godine

I ispali od Omonije, zaboravio si da dodas..
U

Uopšte...

pre gotovo 3 godine

... se ne zanosimo. Ulazimo u grupe,a vi kako vam drago.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ja sam čak bio za to da je bolje igrati od prvog kola kvalifikacije. Da se igrači uigraju kroz evropske utakmice. Ako treba da se plašimo drugog kola, onda bolje da ne igramo. E tek od trećeg kola dolaze ozbiljni protivnici, i treće kolo je mnogo važno jer prolaz donosi LE. U četvrtom kolu, gde nismo nosioci, ekipe su za nijansu kvalitetnije od nas. Što ne znači da nećemo proći. Uz još 3, 4 igrača nivoa Dragovića, šanse su nam dobre za LŠ. A u LŠ uz malo sreće može se čak i do trećeg mesta. Sve zavisi koliko ćemo se još pojačati.
R

Radamelo

pre gotovo 3 godine

3,4 kao Dragovic?? Kuco voleo bi ja ceo tim kao Dragovic al malo ga pretera, ako dodje jos jedan kao on da peva kuca ko Vera Matovic :)))
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

@ Radamelo . Zemljače još 3, 4 igrača nivoa Dragovića minimum, ako hoćemo na nas ne pune kao one dve LŠ, gde smo primili misli 38 golova. Nije LŠ zajebancija, to su ale i aždaje.
@

@Radamelo

pre gotovo 3 godine

Slažem se u potpunosti.Nema Zvezda para za još 3-4 igrača tipa Dragovića tj. ne može da proda 5-6 igrača tipa Gobeljić,Vukanović,Srnić... I dovede 3-4 prava igrača.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Valjda je proslo vreme kad se strahovalo od takvih ekipa? Ocekujem bez vecih problema da se stigne do plejofa a tamo je vec 50/50 manje-vise.
G

Gost344

pre gotovo 3 godine

Gde ce biti prenos zreba
G

Gost77

pre gotovo 3 godine

Na Pink Western...
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

prenos zreba trebalo bi da bude (ako ga bude?) na Eurosport 1
M

Magija

pre gotovo 3 godine

Sreca, izbegli smo Omoniju..
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Nadigrali smo Milan u oba meca,cak i sa igracem manje oba puta i sama ce da strahujemo od Haife,Kairata itd. Kairat je bio problem kada je placao igrace po milion dva a mi ni sampone nismo imali.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Da izbegnemo Makabi samo. Ostalo lagano.
B

Bijeljinac

pre gotovo 3 godine

Jel moze neko da mi kaze kako Dinamo igra 1. kolo a Zvezda ne? Imaju bolji koeficijent od nas, i klupski i nacionalni?!
G

Gost j

pre gotovo 3 godine

Nemaju.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Nemaju nacionalni bolji. Srbija je 16a, Hrvatska 18a.

Srb_7-1

pre gotovo 3 godine

Nemaju bolji drzavni koeficijent za UEFA klupska takmicenja.. Oni jesu bolji na FIFA rang listi reprezentacija, ali to nema veze sa UEFA klupskim takmicenjima.
B

Bijeljinac

pre gotovo 3 godine

hvalaaa
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Samo da ne bude prvi par. Ova druga dva su mlaka voda. A ako hocemo u Ligu sampiona ni sa ovim prvim ne sme biti problema
Z

Zvezda_u_krvi

pre gotovo 3 godine

Hahahaha ljudi ne budite smesni, Kairat je bio problem za Zvezdu pre 10 god. Sa ovom ekipom, sa Micom, Magikom, Falkom Kairat samo moze da popije petardu u Bgu
M

Madridistaaaa

pre gotovo 3 godine

moglo bolje!? dajte, ljudi, ako je cilj liga sampiona, protivnik je nebitan, pogotovo u ovoj rundi.
G

Gost Zrenjanin

pre gotovo 3 godine

Šta je moglo bolje?Ako u ovoj fazi ne prođemo ove ekipe nismo za LE a ne LŠ.
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Pa niste svakako
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

Mislim da Zvezdi ovde može samo Haifa da napravi problem

Blinker

pre gotovo 3 godine

Spremaj se za 50 hiljada ljudi protiv Dinama ili Olimpijakosa u plej ofu,nema do tada nikakvih problema.
D

DELIJA SEVER 1989

pre gotovo 3 godine

Ne verujem da će nam od ovih klubova iko praviti probleme, a Din. Tbilisi i Haifa su samo malo teži rivali. Prolazimo lagano i treće kolo pa da nam dođu Zagrepčani(mislim na dinamo ne partizan😂)
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Dajte Neftči da dočekamo bratinu nad bratinama Mamadua Mbođa kako dolikuje!!