Pedri i Leo Mesi (©Reuters)
Pedri i Leo Mesi (©Reuters)

Lineker: Mesi igra kao nekada, voleo bih da se vrati u Barsu! Pedri je poseban, nije Leo, ali...

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 15:50

„Šteta za Ligu šampiona, ali posle Mundijala bi igrači mogli biti veoma umorni, pa neigranje može da bude i prednost za Primeru“

Podgrevaju se priče o povratku Lionela Mesija u Barselonu, polako se priprema teren. Pritisak raste, malo-malo velika imena bliska katalonskom klubu priželjkuju ili najavljuju ujedinjenje Barselone i Lionela Mesija. Možda će im se snovi i ostvariti...

Sprema se organizovana akcija, a njen deo je i Gari Lineker. Objavio je Englez sliku Lionela Mesija i Ćavija u zagrljaju, napisao „2024“ i zagolicao maštu navijačima.

Izabrane vesti

„Nadam se, to je san koji imam. To bi me vratilo koju godinu unazad. Voleo bih ponovo da ga vidim u Barseloni, to bi bilo posebno, jer način na koji je Mesi otišao iz kluba bio je tužan. Za mene kao navijača i za njega takođe“, rekao je Gari Lineker i osvrnuo se na ovosezonske nastupe Argentinca u dresu Pari Sen Žermena:

„Jeste li videli kako igra ove sezone? Igra kao nekada!“

Za Pedrija, koga mnogi vide kao Mesijevog naslednika i lidera Barselone u narednoj deceniji, ima samo reči hvale.

„Volim ga, on je poseban igrač. Izuzetan je i drugačiji. Ima skoro sve, nije Mesi, ali...“, nije želeo Gari Lineker da poredi prošlogodišnjeg Zlatnog dečka sa ikonom Barselone i dodatno ga optereti.

O Ćavijevom dosadašnjem radu ima pozitivno mišljenje.

„Rano je za prognoze, ima nekoliko veoma mladih i dobrih igrača. Teško je biti trener Barselone, to je jedan od najvećih klubova na svetu. Mislim da Ćavi napreduje, teško je sve brzo promeniti. Šteta za Ligu šampiona, ali posle Mundijala bi igrači mogli biti veoma umorni, pa neigranje može da bude i prednost za Primeru. Imaju Gavija, Pedrija, Fatija, Arauha“.

Dotakao se Gari Lineker i Real Madrida, zakletog neprijatelja katalonskog kluba, i priznao je ono što svi vide. Kraljevski klub je unikatan.

„Real Madrid je fenomen. Sve ono što je radio u Ligi šampiona, nije izgubio u finalu... Imao je sreće, ali i ona je bitna. Real zna kako se pobeđuje i to je takođe važno. Pogledam u prošlost i pomislim da nisu poseban tim ako nekada, ali oni nastavljaju da pobeđuju“, zaključio je Gari Lineker.



tagovi

Gari LinekerLionel MesiPedriĆaviBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara