(©Reuters)
(©Reuters)

Lingard nije prošao u Al Etifaku

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 13:07

Englez i dalje bez kluba

Slika i prilika karijere koja nezadrživo grabi nizbrdo. Od velike nade Mančester junajteda Džesi Lingard je došao dotle da nije prošao ni u – Saudijskoj Arabiji.

Bio je Lingard u poslednjih mesec dana na probi u Al Etifaku, trenirao je sa ekipom i po izveštajima tamošnjih medija čak i nije bio loš. Međutim, nije bio ni dovoljno dobar da bi klub rešio da mu ponudi ugovor.

Izabrane vesti

Dva su razloga za to: Lingard je tražio ozbiljno visoku platu čak i za tamošnje standarde, a drugo, da bi potpisali njega Saudijci su morali da otpuste nekog drugog stranca i da oslobode to jedno mesto. Međutim, izgleda da Englez nije baš ubedio poslodavce da je toliko bolji ili da je uopšte bolji od ostalih „pečalbara“, tako da su se posle mesec dana dve strane rastale bez dogovora.

U timu koji trenira Stiv Džerard stranci su Englez Džordan Henderson, Francuz Musa Dembele, Holanđanin Žoržino Vajnaldum, Kongoanac Marsel Tiserand, Brazilac Paulo Viktor i Jamajkanac Demaraj Grej.

Saradnje neće biti ni u januaru, kada se otvore vrata zimske pijace, prosto Lingard se vraća u Englesku, da čeka neku drugu ponudu. On je slobodan igrač od leta kada mu je istekao ugovor sa Notingem Forestom, koji mu nije ponudio nastavak saradnje.

Džesi Lingard je 11 godina bio pod ugovorom sa Mančester junajtedom, ali je u tom periodu išao na brojne pozajmice: u Lester, Birmingem, Brajton, Derbi i Vest Hem, pre nego što je potpisao na godinu dana za Notingem.


tagovi

džesi lingardSaudijska Arabija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara