Džesi Lingard (Reuters)
Džesi Lingard (Reuters)

Lingarda hoće “pola Premijer lige”, a on do ponoći želi samo jedan klub!

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 16:17

Rangnik dao zeleno svetlo

Poslednje sate prelaznog roka će sa nestrpljenjem čekati i Džesi Lingard.

Vezista Mančester Junajted se nada da će napokon za sva vremena napustiti Old Traford gde mu opet ne veruju iako je prošle sezone blistao na pozajmici u Vest Hemu. Lingard ima još šest meseci ugovora u Junajtedu i nada se da ih neće odraditi do kraja.

Izabrane vesti

Prema pisanju ostrvskih medija, gomila premijerligaša ja zainetersovana da do ponoći angažuje Lingarda. Njukasl, Vest Hem, Everton, Totenhem, Lester i Barnli su zainteresovani da dovedu ofanzivca Crvenih đavola.

Ali on želi samo u jedan klub – Njukasl!

Pregovori se vode već dugo i Njukasl je nedavno izašao iz njih posle suludog zahteva Mančester Junajteda da im se plati preko 14.000.000 evra samo za pozajmicu Lingarda plus da preuzme celu platu igrača do kraja sezone. Njukasl je bio voljan da plati 3.000.000 evra za pozajmicu plus 2.500.000 evra za platu igrača.

Lingard je jutros održao sastanak sa Ralfom Rangnikom i rekao mu da želi u Njukasl posle čega je dobio zeleno svetlo da pregovara sa Svrakama. Međutim, i dalje je nejasno da li će Junajted da spusti svoje nerealne zahteve za pozajmicu.

Ostali zainteresovani klubovi imaju manje šanse. Junajted ne želi da pojača direktne riuvale Totenhem i Vest Hem, dok Everton po pravilima ne može da pozajmi dvojicu igrača iz istog kluba. A podsetimo da je ugovorena pozajmica Van de Beka. Lester i Barnli ne mogu da plate više od Njukasla tako da ni Junajted nema baš mnogo opcija.


tagovi

Džesi LingardZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara