Komentari na vest

Linta i dalje bez boda: Neću odustati

D

DjuraKanister

pre preko 1 godinu

Mladost pokušava kroz posed tj.pas da ide napred, pokušava da igra fudbal ali je očigledno da su Tantalove muke da se dodje u završnicu, tj.zrelu šansu. Dobar deo igrača je za sada potpuno podbacio, ne bih sada o imenima. Pojačanja su diskutabilna, ali opet je pitanje koliko je i budžet, tj.koliko mogu da se pruže i dovedu nekog. Koji kvalitet igrača i dolazi u ekipe poput Gat-a? Sastav izgleda skroz pristojno po imenima, protiv Partizana kod kuce je odigrana dobra utakmica, ali evidentno je da nešto ne štima. Ova dva klinca iz Zvezde, potpuno nedorečeni, iako je danas Radulović postigao prelep gol, ruku na srce. Fudbal je čudo, komentarišemo mi sa strane, što je i legitimno, ali mnogo faktora iznutra utiče na to kako će ekipa izgledati na terenu, jedini izlaz je veliki rad, vrline pokazati a manje pokušati prikriti, što je više moguće.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne spominji više Liverpul! Degutantno je!
G

Gost999998

pre preko 1 godinu

Da da oce to nije do tebe....
Z

Zivorad

pre preko 1 godinu

Moze li neko da mi objasni sta znaci kad ekipa nije na energetskom nivou? Cujem taj izraz cesto, al ne shvatam o cemu se tu govori. Evo ovde kaze covek nije mu ekipa na energetskom nivou u prvom poluvremenu. Pa kas ce biti, u trecem?
S

Seljak

pre preko 1 godinu

Zivorade drzi se ti njive i da ti krave ne daj boze upadnu u taj energetski dug, mani se komentara o fudbalu.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Nemate kvalitet covece shvati. Da ova luda liga ne broji ovoliko klubova ne biste nikad ni bili tu. Nego nema niko pametan da je skrati na 10 , promeni kalendar i da bude kvalitetnije i teze takmicenje.
B

Bomba

pre preko 1 godinu

Mladost je u pregovorima sa trenerom Stanković Dejanom.