Aleksandar Linta (©Starsport)
Aleksandar Linta (©Starsport)

Linta nije više trener Voždovca, sledeća destinacija - Surdulica

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.06.22. | 00:38

“Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim, kaže direktor Zmajeva Miloš Mirković

Posle osam meseci na klupi Voždovca koga je doveo u plej-of Superlige Srbije, Aleksandar Linta napustio je funkciju šefa stručnig štaba Zmajeva. Kako stoji na zvaničnom sajtu kluba na zahtev trenera je dogovoren sporazumni raskid ugovora dan pre zvanične prozivke i okupljanja tima iz Zaplanjska za novu sezonu.

Iako je bio zatečen odlukom, direktor kluba Miloš Mirković se zahvalio Linti i poželeo mu mnogo sreće u daljem radu.

Izabrane vesti

Posle veoma uspešne sezone sa Lintom na čelu, jasno je da smo imali želju da nastavimo saradnju i sa više ulaganja pokušamo da nadmašimo dosadašnje rezultate. Ipak, ono što smo ponudili pokazalo se kao nedovoljno za njega u odnosu na finansijsku ponudu Radnika iz Surdulice. Iznenađeni smo ovakvom odlukom, ali u fudbalu nema mesta tugovanju za bilo kim. Kao i uvek, u životu, svi mi donosimo odluke za koje smatramo da nam donose boljitak u životu. Ukoliko je Linta odabrao takav put, još jednom želimo sve najbolje. Nećemo dozvoliti da sve to poremeti naše planove, ekipa se sutra okuplja kao što je bilo i dogovoreno, a treninge će privremeno voditi treneri iz omladinske škole. U narednim danima pronaći ćemo, siguran sam, dobro rešenje i novu sezonu dočekati spremno uz novog šefa struke”, poručio je Mirković.

20.45: (3,80) Hrvatska (3,50) Francuska (2,10)

Uz Aleksandra Lintu, klub su napustili i njegovi asistenti Nemanja Kaćanski i Branislav Bajić, kao i kondicioni trener Duško Korać. Trener golmana Predrag Miljković ostaje veran Voždovcu.

Linta će naredne sezone predvoditi Surduličane koji su ostali bez trenera na kraju sezone. Dušan Đorđević je postao novi trener Napretka. Pre Voždovca, Linta je bio na kormilu kragujevačkog Radničkog, a vodio je i ljubljansku Olimpiju.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------


tagovi

Radnik Surdulicafk voždovacSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara