(©MN Press)
(©MN Press)

Linta: Odlučile sitnice, promašaji kao Babićev se dešavaju svuda u svetu

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.08.22. | 22:58

„Mogla je utakmica da ode i na našu stranu“, kaže trener Mladosti GAT

Saznanje koliko fudbal ume da bude surov ošinulo je večeras fudbalere Mladosti GAT. U razmaku od dva minuta umesto pobede, otišli su u poraz u duelu sa Partizanom (1:0).

Šef stručnog štaba Mladosti GAT Aleksandar Linta poručio je da je ishod meča mogao biti i drugačiji, ali da moraju izaći još jači iz ovakvog poraza.

Izabrane vesti

Čestitam Partizanu na pobedi. Mogla je utakmica da ode i na jednu i na drugu stranu. Na kraju je više sreće ili bolje reći umešnosti imao Partizan i slavio jednim golom. Ostaje žal jer smo uložili trud i krivo mi je zbog momaka što nismo nagrađeni makar bodom. Teško nam je, porazi bole, ali moramo biti hrabri i jaki. Sutra je već novi dan, analiziraćemo sve i moramo nastaviti u istom ritmu i ako budemo pravi, a ne sumnjam da hoćemo, bodovi će možda doći i kad ne budemo igrali ovako dobro”, rekao je Linta posle meča.

Mladost GAT je primila pogodak nakon stoodstotne šanse za vođstvo koju je propustio Babić.

“Dešava se to svuda u svetu. Odlučuju neke male sitnice, neki kažu sreća, ali ne volim da to govorim jer je to utočište za ljude koji misle da sve dolazi slučajno. Iza svakog treninga i utakmice stoji naporan rad i da smo bili malo umešniji i postigli pogodak, možda bi on bio i presudan. Nažalost nismo uspeli”.

Linta je dodao da mu ne smeta što je u Novom Sadu daleko manju podršku imala njegova ekipa.

“Kad vodim utakmicu i čujem i ne čujem navijače, tako da mene to nije poremetilo, bez obzira što nisam čuo neku značajnu podršku za nas. Naučili smo da igramo i bez podrške. Sigurno da ona znači, ali možemo i bez nje”, zaključio je trener Novosađana Aleksandar Linta



tagovi

Mladost Novi SadAleksandar LintaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara