Komentari na vest

Linta: Odlučile sitnice, promašaji kao Babićev se dešavaju svuda u svetu

N

Noke

pre preko 1 godinu

Lintu mogu da razumem da mu je krivo. Partizan je sada ranjen i klinicki mrtav, moze svaka ekipa da mu uzme bodove. To je momenat koji kao trener moras da iskoristis. Juce su stvarno nesrecno izgubili jer su pre gola Partizana imali 1 na 1. I kako to onda u fudbalu biva...kad ne das, PRIMIS. Mladost je vise i bolje trcala od Partizana. Ja ne znam sta je Stolica radio na pripremama, stvarno. Ovaj Partizan je totalno nespreman fizicki. Isto tako drze Fejsu i Natcha koji imaju po 34 godine? I igraju svaka tri dana! Cist absurd ali nema ko drugi. Partizan u veznom redu ima samo Belica, Fejsu, Natcha i Andrade-a. I dobro se Petric ogradio na predstavljanju kad je rekao da je prekopotrebno dovesti jos dva vezna ali da je to na klubu jer on ne moze da dovede igraca. E sad, koliko su ovi sposobni, videce se. Mali Diabate je strasan igrac. Onako nesto davno nisam gledao u nasem fudbalu.
G

GATara

pre preko 1 godinu

Gospodin je već bivši, samo ga kadrovska služba još nije obavestila o tome...
V

Voleo bi ti ali

pre preko 1 godinu

Nije
O

Ova

pre preko 1 godinu

Ova trenerčina nije davala ovakve izjave prošle sezone,kada je pobedom nad zvezdom mogao doneti titulu Partizanu. Ova trenerska i ljudska gromada davao je potpuno drugačije izjave,izjave u skladu sa državnim protokolom.
1

11111

pre preko 1 godinu

Latentno se preporucuje Partizanu da sledeci put obrate i na njega paznju kad (uskoro) ova sadasnja nesreca popije pedalu.
S

Stvarno

pre preko 1 godinu

Po cemu si to zakljucio??
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Овај човек је феномен, отпусте га у Сурдулици због два пораза у два кола, оде у нови клуб и у два кола има опет два пораза. Битно да он зна шта треба боље и да то задржи за себе…
m

milena11.11.

pre preko 1 godinu

Nije on kriv što se Babić uplašio i savio glavu kao amater u 100% šansi.Da je dao gol sad bi i trener bio zaslužan za pobedu.
G

Gostbbbbbb

pre preko 1 godinu

Neradnik veliki. Na sve to i prepotentan