Foto: Starsport
Foto: Starsport

Linta pred gostovanje Zvezdi: Ne zanimaju me tuđi interesi

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.22. | 21:23

Strateg Voždovca najavio borbu u Ljutice Bogdana

Fudbaleri Voždovca iz perspektive šire fudbalske javnosti u nedelju će na gostovanju Crvenoj zvezdi imati tek protokolarnu ulogu statiste na šampionskoj proslavi domaćina, međutim iz Zaplanjske pred susret u Ljutice Bogdana ne prihvata predaju unapred. Poseban motiv za Zmajeve predstavljaće činjenica da još u teoriji mogu do izlaska na evropsku pozornicu, uz povoljan rasplet na utakmici Partizana i Radničkog iz Niša.

Izabrane vesti

”Od kada sam došao u klub, ne zanimaju me tuđi interesi, zanimaju me samo interesi fudbalskog kluba Voždovac i interesi mojih igrača. Ideja je uvek ista, da uz dobre i prepoznatljive igre, dođemo do rezultata. Cilj je motivisati i afirmisati ove igrače, poboljšati ih u svakom aspektu, od ljudskog do igračkog. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus bude samo na nama", istako je Linta i osvrnuo se na činjenicu da crveno-beli očekuju veliku posetu:

”Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje već vetar u leđa koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i verovati jedni u druge do pozitivnog rezultata.”

Zbog povrede u poslednjem kolu stručni štab Voždovca ne može da računa na Ivana Milosavljevića i Alena Mašovića, dok Filip Damjanović izostaje zbog suspenzije.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca, zakazana je za nedelju od 18.30 časova.


tagovi

Aleksandar Linta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara