Foto: Starsport
Foto: Starsport

Linta uoči gostovanja Zvezdi: Pokazali smo protiv Partizana da možemo da igramo protiv jakih rivala

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.11.21. | 17:21

Strateg Voždovca svestan težine narednog zadatka

Tri dana nakon duela sa Partizanom Voždovac će niz neugodnih izazova nastaviti protiv Crvene Zvezde. Zaostali susret 10. kola Superlige Zmajevi čekaju u nadi da bi mogli da prekinu niz od devet poraza u susretima sa crveno-belima i tako okončaju seriju koja traje od maja 2017. godine kada je Voždovac narednom rivalu i izmakao šampionski tron.

Izabrane vesti

"Pokazali smo u prvom poluvremenu utakmice sa Partizanom da možemo da igramo sa jakim protivnicima, ali isto tako i da greške moramo da svedemo na minimum da bi ishod bio drugačiji. Crvena zvezda je ozbiljna ekipa koja greške gotovo uvek kažnjava. Teško je posle toga vratiti se u pravi ritam, te ćemo pokušati da koristimo svaku šansu koja nam se ukaže i igramo čvrsto od prvog minuta. Imamo samo tri dana između dve veoma teške utakmice, ali motivacije ne fali“, kazao je Aleksandar Linta, strateg Zmajeva.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca na programu je sutra od 18.30 časova, a gosti uoči novog izazova imaju šest pobeda, četiri remija i sedam poraza.


tagovi

Aleksandar Linta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara