©Reuters
©Reuters

Lisandro Martinez se oglasio posle povrede: Za mene je sezona gotova, ostaje mi da navijam za saigrače

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.04.23. | 11:57

Argentinski defanzivac potvrdio najavljeni epilog

Povreda Lisandra Martineza ispostavila se lakša nego što se na prvi mah činilo, te je detaljnijim pregledima ustanovljeno da je defanzivac Mančester Junajteda povredio metatarzalnu kost, a ne Ahilovu tetivu kako su bile prve najave. Ipak, izostanak kraći od očekivanog u prvi mah ispostavio se kao dovoljan da označi kraj sezone za Argentinca što je on potvrdio oglasivši se na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

"Sezona je za mene gotova na način na koji nisam zamišljao da će se okončati, ali ponekad moramo da se suočimo sa preprekama na putu i savladamo ih kako bismo postali jači i stekli pouke", naveo je defanzivac Junajteda i dodao:

"Znam da ću se uskoro vratiti gladan novih uspeha, a u međuvremenu ću nastaviti da podržavam saigače i navijam za njih na putu do ostvarenja ciljeva. Poruke i podrška koje sam dobio su neverovatne, daju mi snagu i ohrabrenje. Hvala vam svima od srca".

Podsetimo, Martinez se povredio u revenš susretu Lige Evrope protiv Sevilje, a na istoj utakmici peh je doživeo i Rafael Varan, drugi štoper Crvenih đavola. Usled kadrovskih problema Erik ten Hag je prinuđen da danas u gostima Notingem Forestu izađe sa rezervnim štoperskim tandemom Hari Megvajer - Viktor Lindelof.


tagovi

Lisandro MartinezMančester Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara