Komentari na vest

Liverpul krenuo u rekonstrukciju: Makalister prvo letnje pojačanje Redsa

G

Gost29

pre oko 1 godinu

Zlatno pravilo u Premier ligi glasi : nikad ne kupujte ništa iz Brighton, pogledaj samo Bissouma, Cucurella, Maupay, Trossard, Potter.... 😭
c

cylo

pre oko 1 godinu

Nisi daleko od istine, fora je što Brighton ima fantastičan sistem gde se svaki trener i igrač dovodi detaljno planski da se uklopi u taj sistem i deluju mnogo bolje nego što jesu ovako. Evo sada De Zerbija svi dižu u nebesa, a i njega Chelsea da dovede, prošao bi kao Potter tamo. Sve je do celokupnog sistema.
R

RaydeN

pre oko 1 godinu

I desi se da Liverpul ulupa 150-200 miliona i bude 2 ili 3 na tabeli,ali fora je da City ostaje plastika i ostali klubovi takodje upumpavaju ogromne pare, a samo se kritikuju protivnički klubovi. Nema realnosti...

Darkoki

pre oko 1 godinu

Tako je bree..za jedno 30 godina mozda ce imati istoriju Junajteda,Liverpula...cak je Notingem institucija za Sity
x

xhee

pre oko 1 godinu

Liverpul je tradicija, istorija... City je plastika.
R

Replay

pre oko 1 godinu

Xhee tačno je sta si napisao. Liverpool jeste istorija! Kao i Manchester United! Od istorije i zivite, nekad veliki klubovi a sad veliki gubitnici!
Y

YNWA

pre oko 1 godinu

ovo je top igrac,sa jos ova dva veznjaka i mozda Timberom ili Pavardom ekipa bomba,ako nas zaobidju povrede bice skedeca sezona ludilooo, welcome to the Enfield!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Welcome! YNWA!
M

Maestro

pre oko 1 godinu

Zakasnili su jedno godinu dana sa renoviranjem veznog reda.
n

nedano

pre oko 1 godinu

Bomba igrac. A united oblijece oko onog precijenjenog engleza Mounta. Mekalister je za njega zinedin zidan licno.
r

rd12

pre oko 1 godinu

Mount precenjen a Mekalister nije? Kako ste nerealno selektivni. Da, igrač koji je dve sezone zaredom bio izglasan najbolji igrač Chelsea-a, gde je u jednoj od te dve sezone i osvojio Ligu Šampiona, je precenjen, a Mekalister iz Brajtona nije precenjen. Zlo i naopako logika.
c

cylo

pre oko 1 godinu

Tipičan ksenofobičan komentar, Mount je precenjen zato što je englez a ovaj je argentinac i odmah dizanje u nebesa. Da se ovaj prvi zove Mountinho, svi bi ga više cenili. Jedna lošija sezona gde je ceo tim bio očajan i gde je dobar deo sezone bio povređen, ne može magično da izbriše odlične partije godinama pre toga. Ali kod vas izgleda može. Ovo je nešto obrnuto od 'one season wonder'.
C

Comi111a

pre oko 1 godinu

Odlicno pojacanje za Liverpool. Igrac igra sa tolikom zreloscu i samopouzdanjem, kao da ima 28,30 godina. Falilo je liverpulu kreativnosti, skriveni pas,pas ka napred,da spoji prednju trojku sa golom. Odlican i nadam se da nije predjena cifra od 65miliona,kako bi ostalo za jos nekoga igraca. Slazem se sa komentarom dole; Arnold je spreman za sredinu a na desnog beka dovesti nekoga. Mada,da se ogradim(Liverpool,takodje otvara igru tako sto zadnju liniju cine Robertson,Van Djk,Konate; a Arnold ulazi ispred njih sa Fabinjom i kreiraju napad. Od skoro je Klop to poceo da primenjuje. Ko prati Liverpool to je valjda uocio. Ja navijam i pratim sve sta rade. Prednjoj trojci ce biti mnogo lakse sada.
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Da, prepisao Klop od Pepa tu foru.
E

El Stefanel

pre oko 1 godinu

Top pojacanje! Kad bi doveli Pavarda da igra desnog beka stvorili bi se uslovi da se Arnold prebaci u sredinu i to bi bio pun pogodak. Arnold bi napred i u sredini eksplodirao vise a Liverpul bi po toj desnoj strani odbrane dobio sigurnost koju nije imao zadnje 2 sezone jer pozicija desnog beka u fazi odbrane je bila problematicna i bilo je dosta slucajeva da je upravo Arnold zbog lose defanzive bio direktni krivac za mnogo primljenih golova. Cak bi se otvorila mogucnost da Liverpul po potrebi igra sa 3 centralna beka (jer tu bi bili Van Dajk, Konate, Matip, Pavard eventualno neko sa akademije ili neko drugo pojacanje) i da Arnold igra poziciju ofanzivnog full back-a gde ne bi bio opterecen mnogo defanzivi i vise vremena bi bio po toj desnoj strani protivnicke polovine a znate sami svi kakav je u fazi napada i kreiranja sansi.
E

El Stefanel

pre oko 1 godinu

Inače ovaj Kone i Turam me ne odusevljavaju. Više su sirovine nego li neki klasni veznjaci.😅
J

Jdjdjr

pre oko 1 godinu

Sto znaci da su svi opet poceli da kopiraju Gvardiolu a svi seru da je nikakav trener, bukvalno 80 posto klubova ga kopiraju mislim na klubove koji su u gornjem delu tabele u svim Ligama, Liverpul ga zadnjih 15 tekmi iskopirao isto