Komentari na vest

Liverpul se raspada, Čelsi diže: Mejson Maunt pokorio Enfild roud (VIDEO)

C

Cccc

pre oko 3 godine

Tim koji je mleo protivnike(osim Zvezde) do pre neki dan sada nemozes da prepoznas. Koji je razlog za to?
g

gost007

pre oko 3 godine

5G
S

Sve se placa Sve se vraca

pre oko 3 godine

Eto toliko o onim liverpulskim galaktikosima o kojima su pisani doktorati fudbala .Celu jednu sezonu su bili neprikosnoveni! Fantasticna ekipa nema sta! Digli ih u nebesa,hvalospevi na sva usta,Liverpul,liverpul,pa liverpul..A sad se samo negde moze videti po koji naslov o tom stvarno neprikosnovenom Mancester Citiyu koji je iz godine u godinu fenomenalan i prelep fudbal. I najbitnije,traju za razliku od liverpula..
S

Srecko Sojic

pre oko 3 godine

Celsi je pomeo Liverpul. Oni da su samo malo napali dobili bi jos 2-3 komada. Problem je sto su svi bili povuceni kod Liverpula. Sto se tice ofsajda to bi trebalo da naprave kao u tenisu. Ako je „lopta“ na liniji odma da bude ONSIDE. Tako i ovde ako se poklapaju linije i malo onda neka bude ONSIDE i to je to.
M

Mastering

pre oko 3 godine

I pazi,i pazi Zeta gazi
F

Fm

pre oko 3 godine

Dzerard na kraju sezone preuzima Liverpul, Klop ce se sam povuci i uzeti pauzu od fudbala, pa nakon Katara preuzima Nemacku. Skrinsot i zapamtite gde ste ovo prvo procitali.
А

Александар

pre oko 3 godine

То ти Клоп лично објавио кад сте се нашли на кафи?
0

0211

pre oko 3 godine

@Aleksandar Vidiš da tako bilo kod njega na nekom sejvu :D
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Gde je onaj lik sro me napao pre 10-ak dana kad sam rekao da je celsi trenutno bolji? Javi se junacino
D

Danguba

pre oko 3 godine

A VAR liniju kao da povlače teške pijanice..
c

cccc

pre oko 3 godine

Kad se desi sledeće godine ovakva situacija našem malom komšiji sa WARom opet će reći da se krade da nije bilo ofsajda ili da je bio penal, jer oni na ovom svetu najbolje poznaju pravila ove igre ALI kad je samo u njihovu korist.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Vratio nam se stari Luzerpul
G

Gost111

pre oko 3 godine

E kad se sjetim kako smo mi junajtedovci slavili onaj bod na enfildu, eo kako su ostali prolazili to vam dodje isto kao da smo prostitutku poljubili samo...
L

Loooooool

pre oko 3 godine

Jeste videli kako Tijago kontroliše utakmicu hahahahahahaha
E

E

pre oko 3 godine

Lik prevara moze Ling Long Ligu da igra.
S

Srecko Sojic

pre oko 3 godine

Nije on prevara ali kada je uz njega Kimih ili Gorecka koji pretrce kilometre i za njega.

Jeste

pre oko 3 godine

Gde su sad navijaci luzera sa pricamo kako osvajaju sve i kako dominiraju hahahaha Kako je lepo videti Junajed na vrhu gde je uvek pripadao u PL,a luzere u borbi od 4 do 8 mesta,ajde sad polako rikverc i nazad u rupe gde ste bili 30 god hahahaha
w

wizard08

pre oko 3 godine

prica lik o najtrofejnijem klubu u engleskoj hahahahah,smesan si brato zapamti najtrofejniji jos junajted mora da osvaja da bi stigao

Jeste

pre oko 3 godine

Junajted je najtrofejniji klub u Engleskoj,to mozes da proveris na internetu,ne isapdaj glup sine,21 vek je.
b

bebel

pre oko 3 godine

MUtd - drugi klub u svom gradu
D

Dukic

pre oko 3 godine

Tek sad se vidi koliko je Lampard bio zelen za čelsi
0

0211

pre oko 3 godine

Baš tako, ja sam gotivio Frenkija ali dovesti njega za glavnog trenera je samoubistvo CFCa. Tuhel je druga priča, danas disciplina na delu, ozbiljan fudbal igraju,
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Var u Engleskoj je takva smejurija, da to vise ne moze da se gleda!!! Unistili su fudbal! Ovo ofsajd? Pa ovo je tragedija sta se svira, covjek pola metra van ofsajda!!! O cemu se radi ovde ja nzm. Pa i Kante rukom, cist penal, svi vide, samo engleske var sudije ne vide. O cemu se tu radi zna li iko? Ja gledam iz kola u kolo i nista mi nije jasno.
7

777

pre oko 3 godine

Slazem se sa tobom ali si pokupio minuse i vecini se izgleda svidja sve ovo.... Ocigledniji penal od ovoga veceras ne moze neprirodan polozaj ruke sprecen centarsut sta je to ako nije penal. Gobeljicu se u LE svira penal i zuti karton i ako ta lopta ima putanju prema zadnjem redu sedista na San Siru. Sto se tice ofsajda smejurija verovatno je kompjuter izmerio par milimetra i zbog tih par milimetra Werner je dao gol jer da je bio iza tih par milimetra on ne bi dao gol ne bi stigao loptu verovatno to pokusava Var da nam objasni.
K

Kleo

pre oko 3 godine

Verner mora da igra spica, a ne krilo, sto se jasno videlo na ovoj utakmici. Bolje se oseca, krece i ulazi u sanse, i ne mora celu utakmicu da se trosi dok trci napred nazad po krilu. Samim tim se otvara mesto za jos jednog krilnog napadaca, s obzirom da im vec par utakmica na klupi sede zijeh, pulisic i haverc. Tek sad je kristalno jasno koliki je bio Lampardov uticaj na odbrambenu postavku, primali su rutinski 2-3 gola po utakmici i gol je visio u vazduhu cim protivnik predje centar dok pod Tuhelom tim prima 2 gola na 11 utakmica od kojih je jedan jos i bio autogol, sa sve manje vise istim igracima u odbrani.
l

ledeni koh

pre oko 3 godine

IDEMO TUHILI!!!! NE STAJ, DOKTORE!!! CELSI LAGANO ZAVRSAVA U TOP 4!!! KAKVA CVRSTINA U ODBRANI, SVAKA CAST KAKO JE TO COVEK SKOCKAO I DOTEGAO!!
k

kjkjszpj

pre oko 3 godine

Jel moguce da var vuce liniju kod gola Celsija Verneru od lakta? Kakva je taj var lakrdija ovo je neverovatno... Ponistise cist gol Celsiju...
E

Etooo

pre oko 3 godine

Odlicnog ucesnika u konferencijskoj ligi.konacno pravi tim na pravom mestu.trkacka eskadrila zavrsila misiju...ajmo klope bezanija ko u dortmundu lagano
A

Artur2

pre oko 3 godine

Ovo je stari dobri liverpul..
H

Holmes

pre oko 3 godine

Definitno ova sezona je potvrdila da im se prosla toliko posrecila da sada sve dolazi na naplatu.Bezidejan,demotivisan Liverpul ce imati velikih problema za TOP 5...
A

Ahahahaha

pre oko 3 godine

A pre dve sezone prvaci evrope, pre 3 tri finale lš, i to je sreća jel da?
B

Buahhahahahahha

pre oko 3 godine

Au maleni Klopovci pa sta je ovo...???? Cekacete vi jos 30 godina na sledecu titulu kolko vidim, hahahhahahahahahha
M

Mitt

pre oko 3 godine

Ajde smanji dozivljaj. Kad je Liverpul pokoravao Evropu i Englesku ti se nisi ni muckao, znas vec gdje. Kad kola krenu niz brdo nije ih lako zaustaviti, nemoguce je. Klop je tim u rasulu doveo do tri evropska finala, jedno osvojio, te je osvojio ligu. Zaboravljas da je Liverpul strasno pogodjen povredama, da je Alisonu umro otac, Klopu majka. Sve to utice na ljude, ako su ljudi.
b

betmen

pre oko 3 godine

Liverpul tone. Raspad sistema, ovo je sve gore i gore. Liverpul se muci, tesko da ce izboriti LŠ a ako to ne bude tesko da ce da zadrze igrace. Sve podseca na Celzijevu sezonu kad je Murinjo dobio otkaz.

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Maunt izrasta u vrhunskog igraca. Najbolji igrac Celsija ove sezone. Odigrao za 10ku! Tek sada igraci Celsija pocinju da usvajaju Tuhelove ideje. Zijeh, Pulisic, Cilvel, Haverc i Verner tek treba da pronadju pravu formu. Ovo moze da bude paklen tim ako to Tuhel bude umeo da poslozi i uz dva, tri pojacanja na leto. Drugo, mislim da je Klop pregoreo Liverpul. Dostigli su svoj maksimum prosle i pretprosle sezone i vise ne mogu jednostavno da izdrze taj tempo i intezitet. Moze Usein Bolt da bude ultra brz na 100m, ali ne moze istom brzinom da istrci ceo kilometar.
K

Kaligula gost

pre oko 3 godine

Zgazio ih Celsi kao da su drugoligas, liverpul se opasno bruka ove sezone samo jedan sut u okvir i to smesan pokusaj.
B

Brko

pre oko 3 godine

Na vječnoj listi EPL-a, Everton je prvi po broju postignutih golova. Solidna utakmica, prvo poluvrijeme odlično. Šteta što Werner nije dao gol. Svejedno za trenutno stanje u epl, Liverpool će biti opasan u CL
w

wizard08

pre oko 3 godine

evo po 100ti put mi nije jasno sto filips ne igra ? i sto se vise ubacuje ovaj milner nije mi jasno,kejta jedini koji moze nesto da uradi sedi na klipi a jones jedini koji je na terenu radio nesto izlazi i ulazi cemberlejn koji je kontra igrac,znaci za ekipu koja se brani.nije mi jasan klop kao da tera neki inat.
O

Ognjeeeen

pre oko 3 godine

Ali kako se Čelsi bukvalno igrao ševe skoro celu utakmicu hahaha.Nadigrali ih kao niko ove sezone.Samo da vidim gde su oni koji su osporavali Tuhela.Idemo Čelsi!