Adem Ljajić (©Reuters)
Adem Ljajić (©Reuters)

Ljajić traži novi klub za januar

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.12.21. | 00:32

Bešiktaš ponovo pregovara o raskidu

Delovalo je da su Adem Ljajić i Bešiktaš idealan spoj. Sjajno je igrao kada je stigao u Istanbul, crno-beli su ga posle te prve sezone otkupili od Torina.

Ali, posle toga je ta međusobna strast iščilela. Kao u lošem braku došlo je do sukoba, a onda i do brakorazvodne parnice koja još traje. Ljajić je celu jesen proveo van tima, nije sam, pored njega su otpisani i Džermejn Lens, Daglas i Fabris N’Sakala.

Izabrane vesti

Plan uprave kluba je da se u januarskom prelaznom roku oslobodi njih četvorice kako zna i ume. Jer, plate za ovu četvoricu fudbalera, na koje trener Jalčin ne računa, iznose ukupno 6.800.000 evra. A, samo Ljajićeva je skoro polovina od te sume.

Kako piše Sabah, menadžer Fali Ramadani je prethodnih dana ponovo bio u Istanbulu da bi pričao sa čelnicima Bešiktaša oko Ljajića. Navodno, dogovor je da Adem u januaru pronađe klub u koji će otići, makar na pozajmicu, ali da taj drugi klub preuzme na sebe celu njegovu platu.

Obično se u zimu ne završavaju veći transferi nigde u Evropi, a Ljajićev prelazak bi to svakako bio s obzirom na njegova primanja. Moraće doskorašnji srpski reprezentativac žestoko da smanji prohteve da bi uspeo da pronađe novi klub u kojem će oživeti karijeru koja mu je u poslednjih godinu dana zapala u ćorsokak.


tagovi

BešiktašAdem LjajićFali Ramadani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara