Bibars Natho (©FK Partizan)
Bibars Natho (©FK Partizan)

Ljubav koja traje – Bibars Natho u Partizanu do 2025!

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.02.24. | 14:57

Izraelac ostaje u Humskoj

Navikli smo da nam mladi odlaze na prvu ponudu sa bogatog zapada, da stranci koriste srpske klubove kao odskočnu dasku za unosniji transfer, ali Bibars Natho je iz neke druge priče. On je u Beograd došao na preporuku Zorana Tošića zato što je tražio grad u kome će deca moći da mu odrastaju bez stalnih selidbi. I pronašao je klub u kome se odomaćio.

Toliko da u slučaju Natha srpsko državljanstvo zaista nikome ne smeta. Jer on je tu već pet godina. A ostaće i duže. Partizanov vezista aktivirao je danas klauzulu po kojoj se njegov boravak u taboru crno-belih produžava i za narednu sezonu.

Izabrane vesti

U uslovima kakvi su u srpskom fudbalu zaista redak primer, ali još jednom – Natho je zavoleo Srbiju i Partizan. I ako nije već trofejima – jer u Humskoj nije podigao nijedan – vratio mu je vernošću. Za crno-bele je odigrao već 192 utakmice, postigao 58 golova, namestio 51.

Suštinski je tokom svih ovih pet godina bio jedna od bitnijih, ako ne i najbitnija figura u crno-belom timu. Nadaju se svi u Humskoj biće to i u ovoj šestoj godini.

Navijači ga vole, klub očigledno ceni, a i Bibarsu je očigledno sve po volji u Beogradu... Samo što mu fali taj bar jedan trofej. To što je produžio ljubav crno-belima jasno pokazuje da Natho nije odustao.



tagovi

Bibars NathoFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara