Komentari na vest

Lois Dioni blista u Francuskoj, drugi je strelac Lige 2 i vodi Anže ka eliti (VIDEO)

г

гостиварски

pre 5 meseci

дефинитивно се нешто дешава са играчима када додју код нас у лигу...ја мислим да је то до терена, али и до противника, јер не знам у којој лиги се игра 10 иза лопте као у нашој. Што пре решимо терене, решићемо и бункерај јер кад лопта иде брзо, техничка обученост ће доћи до изражаја, бункер неће моћи да држи, екипе ће одустајати од тих принципа, играће се лепши и ефикаснији фудбал, а даће Бог доћи ће и понеки навијач. До тада, мрка капа, боље да су уложили у терене него у рефлекторе.
k

kizabg

pre 5 meseci

Ko kod dođe u našu ligu ne može da se snađe. Nije u pitanju nikakav ritisak, toga ima u svim klubovima. U pitanju su tereni i publika. Zamislite da dođete u Srpsku ligu i svaku utakmicu igrate po nekim oranicama sa par stotina igrača. To ubija volju za životom, a kamo li za igrom. Gledam pre neki dan Napredak-Zvezda, pa ono je katastrofa. Teren ko njiva, a osvetljenje gore nego kod mene u dvorištu, vetar šiba, hladno,a na tribinama stotinjak navijača koji urlaju nešto bez veze. Pa ko normalan može u takvoj atmosferi da da svoj maksimum.
S

Sherlocked

pre 5 meseci

Pre dolaska u nas klub i nakon odlaska iz njega , gde god da je otisao svaki igrac bude u formi i medju najboljima. Samo kod nas raspad i nesnalazenje. Bilo gde drugo uspeju samo kod nas ne , pa mi ili ne znamo da radimo ili je pritisak unutar kluba nezdrav i veci nego u R.Madridu , pre ce biti da ne znamo da radimo.
G

Gostionik selo

pre 5 meseci

Stvara se neverovatan pritisak i zato....
к

кикоман

pre 5 meseci

притисак, терени и бункер, само африканци могу да се навикну, ал они прави, из африке...
G

Gosty

pre 5 meseci

I u Zvezdi bi dao više golova, samo da je dobio šansu u kontinuitetu na svojoj poziciji. Ali eto, ostat ce upisana predasistencija za gol Kataija za 1:1 na armijskom pašnjaku.

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Posto je drugi strelac Lige 2, da li to znaci da se vraca u Zvezdu? 🤣
m

mecava

pre 5 meseci

Pa naravno da igra kao zmaj, pogledajte podlogu,stadion, navijace. Kod nas igrao po livadama, bez navijaca.
Z

Zoff

pre 5 meseci

Mučeni Sent Etjen koji je za ovoga dao 10 miliona, lelelele. Zvezda je još dobro prošla.
n

nick123

pre 5 meseci

Kam tu redstar bro
M

Motika

pre 5 meseci

com to Olimpija bro...