Dijego Laksalt (©Reuters)
Dijego Laksalt (©Reuters)

Lokomotiva lovi Laksalta, Milan dobio prvu ponudu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.07.20. | 11:11

Moskovljani daju 7.000.000 evra

Ako Marko Nikolić ostane trener Lokomotive za narednu sezonu, a dosta toga zavisi od ishoda poslednje dve utakmice, mogao bi da na levom boku ima Dijega Laksalta.

Urugvajski fudbaler, koji je pod ugovorom s Milanom, prvi je pik Moskovljana za letnji prelazni rok. Štaviše, priča je već počela, iz Rusije je ka Italiji odletela i prva ponuda.

Izabrane vesti

Mašinovođe su ponudom od 7.000.000 evra opipale puls Rosonerima, koji su odgovorili da Laksaltova sloboda košta okruglo 10.000.000 evra. Sad sve zavisi od Lokomotive, ako je baš zapela za Urugvajca, jasno je da bi mogla lako da se nađe sa Milanom negde na pola puta.

Ni Dijego, navodno, ne bi imao ništa protiv odlaska u Moskvu, jer u Milanu za njega nema mesta, a ovu sezonu je odigrao u Torinu kao slobodan igrač. Skupio je 22 nastupa za Bikove, na kojima je upisao jednu asistenciju.

A kao veliko pojačanje je urugvajski levi bek ili levo krilo, zavisno po potrebi, dočekan na San Siru pre dve godine, kada je iz Đenove doveden za 18.000.000 evra. Nakon samo dve sezone Rosoneri mogu da njegovom prodaju izvuku tek polovinu te sume.

Iako je Milan zainteresovan za najboljeg igrača Lokomotive Alekseja Mirančuka, njegov transfer nije razmatran u poslu oko Dijega Laksalta.


tagovi

Dijego LaksalLokomotiva MoskvaMilan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara