Komentari na vest

Lokonga na Emirejtsu - šlagvort za zvučnija imena vredan najmanje 17.500.000 evra

G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Neverovatno bacanje para u ovom transfer roku za Arsenal
J

Jakoee

pre gotovo 3 godine

Svidja mi se ovo, potpuni reset Arsenala, bolje svesno zrtvovati sezonu-dve na ovaj nacin pa se mozda i vratiti u vrh, nego dovoditi istrosene matorce iz velikih klubova da bi se na silu vratio u vrh, a ustvari padas sve nize.
d

djalminha

pre gotovo 3 godine

kao i tavares,lokonga je zalog za buducnost...mozda nije doveden za startera al ocekujem da ce dobiti mnogo sansi da pokaze kakav je,a ja verujem da je odlican,nakon onof sto sam gledao....za mene bi bomba prelaznog roka bio auar svakako...ima tu jos dosta da se krpi al bitno je da malo po malo skart odlazi,a ekipa se podmladjuje...
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Brine deo gde je Arsenal jako slab u vazduhu, a Vajt je tipa 61. od 75 igraca u ligi po broju dobijenih vazdusnih duela (procitao u nekom clanku). Vec su bili slabi u prekidima (u oba smera), pa 50 kornera da imaju po utakmici, ne ocekujem da ce gol dati. Kad su vec slabi u vazduhu, barem da probaju tehnicki da budu dominantni. Aouar bi tu dosta doprineo i nadam se da ce dovesti.
J

Jakoee

pre gotovo 3 godine

@jafa, Dobar komentar, ne znam jel postoji neki klub u svim ligama petice, a da je u prvih 10, da toliko golova prima iz nekih guzvi u petercu, nekih cudnih i traljavih odbitaka, sampioni glupo primljenih golova vec 10-ak godina.
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

@Jakoee Na ove dve prijateljske utakmice, od 4 gola 3 primili iz prekida sto je prevelik procenat. Prekidi su mnogo bitni, pogotovo u tvrdim utakmicama. Pa Real da je los u prekidima, ko zna da li bi osvojio vise od 1 LS onih godina. Arsenal valjda doveo nekog trenera koji da kazemo usko specijalizovao prekide. Nadam da ce to pokazati rezultate u narednom periodu u oba smera. Gabrijel je 190cm, ali ne deluje mi nesto dominantno u vazduhu za svoju visinu. Mozda da prodaju Marija ili tako nekog stopera i pokusaju sa Vestegardom u nekom trenutku. On mi deluje kao prilicno dominantan igrac u vazduhu, a i ovako je daleko od loseg stopera.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Steta mogao je u inter