Lomi se oko Ikardija! Monako otpao, Inter ima dogovor s Napolijem

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.19. | 19:59

Prihvaćena ponuda na 65.000.000 evra

Četvrtak bi mogao da bude odlučujući dan za budućnost Maura Ikardija!

Pošto je Argentinac svojevoljno odbio transfer u Monako, iako je Inter s Kneževima imao dogovor koji bi klubu najviše odgovarao, klub je ubrzo postigao usmeni dogovor s Napolijem za transfer vredan 65.000.000 evra u kešu! Toliko je novca, tvrdi rimski dnevnik Korijere delo Sport, Napoli ponudio za odbačenog napadača.

Izabrane vesti

Mada su Inter i Napoli pronašli zajednički jezik, situacija je gotovo nepromenjena kao i poslednjih nedelja, odnosno mesci – Ikardi se nada isključivo Juventusu i ne zanimaju ga Napoli, Monako ili neko treći.

INTER OSVAJA SERIJU A – KVOTA 40,0

I pored toga, rimski list javlja da bi Ikardijeva žena i agent Vanda Nara sutra mogla da se pojavi na zakazanim razgovorima s čelnicima Napolija na ostrvu Karpi, južno od Napulja. Doduše, u javnosti se pročulo da će Nara na Karpi doći jer ima zakazano profesionalno fotografisanje, što je vezano za njen posao foto modela.

Priča je dosta zamršena, ali se ipak očekuje da će prvi čovek Napolija Aurelio de Laurentis ipak razgovarati s Narom oko Ikardijevog transfera. Podsetimo, Napoli je spreman da Ikardiju ponudi platu od 7.500.000 evra, uz još 2.000.000 u bonusima, dok je Monako davao čak 12.000.000 evra neto po sezoni. 

Podsetimo, Ikardi je tokom dana na društvene mreže postavio fotografiju sa jednog milanskog gradilišta uz koju je imao i poruku kako se raduje izgradnji njegovog novog doma, što je mnogima došlo kao jasna poruka da se Argentincu ne ide nigde i da želi da ostane u Interu, ako već ne može u Juventus, što mu klub izvesno neće dozvoliti osim ako ne dobije Paula Dibalu zauzvrat.

Juventus ne bi direktnu trampu, što dodatno komplikuje situaciju. Ikardi će, po svemu sudeći, ostati tu gde jeste...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara