Reuters
Reuters

Lopetegi udario kontru Konteu

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.08.20. | 20:50

Miran nastup, bez pretnji niti nadobudnosti

Trener Sevilje, Đulen Lopetegi, imao je samo reči hvale za Inter pred finale koje će njegov tim igrati sutra protiv Nerazura.

Za razliku od Antonija Kontea koji je imao onako dosta oštrije izlaganje - nikako rđavo u bilo kom smislu, ali svakako oštrije - u kome je govorio kako istorija pamti samo pobednike, Lopetegi je imao malo drugačiji pristup.

Izabrane vesti

"Inter je kompletan tim, kao i svi timovi Antonija Kontea. Imaju mnogo sposobnosti u napadu, a u odbrani su zategnuti, ne daju ti mnogo šansi. Mi ćemo ući u meč kao što to uvek i radimo, želeći da budemo čvrsti i da podržavamo jedni druge"

Videlo se jasno da Lopetegijeve poruke nose malo drugačiji ton od onih Konteovih.

Ući ćemo u utakmicu sa mnogo skromnosti i poštovanja. Svesni smo toga da je svaki detalj važan. Moramo da budemo fokusirani, da razumemo igru"

Ne samo da je trener Sevilje pohvalio Inter, već je samo takve reči imao i za Kontea.

"On je veliki trener i donosi svakom timu svoj karakter. Inter je pun igrača koji su spremni da se takmiče da osvoje Seriju A, to je realnost. Mi verujemo u sebe i fokusirani smo na ono što mi radimo, kako želimo da igramo", istakao je Lopetegi.

Sevilja je već na putu do finala prošla preko Rome, ali Lopetegi očekuje drugačiju vrstu izazova protiv Intera.

"Roma i Inter nemaju ništa slično, čak iako igraju u sličnom sistemu. To su dve otalno drugačije kipe i moramo za to da se pripremimo", istakao je Lopetegi.

Kada je ovaj nivo fudbala u pitanju sve se računa, posebno šta se govori pred utakmicu. Videli smo šta kažu treneri, sutra ćemo videti i njihove ekipe na delu.



tagovi

Đulen Lopetegi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara