Lopta je ušla u gol, a Ronaldo prerano u svlačionicu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.03.21. | 22:58

Na ponovljenom snimku deluje da je lopta čitavim obimom prešla gol-liniju, a takvog mišljenja je bio i Portugalac, koji je potom demostrativno napustio teren

Kakva drama u poslednjim sekundama utakmice između Srbije i Portugalije na stadionu Rajko Mitić. Dileme nema, Portugalci su oštećeni, s obzirom da se na ponovljenom snimku videlo da je lopta celim svojim obimom prešla liniju, ali koliko bi to samo bio nepravedan ishod večerašnjeg meča.

Ronaldo je toliko pobesneo zbog ove situacije, da je pre poslednjeg zvižduka sudije Danija Makelija krenuo put svlačionice, a neposredno pre ulaska u tunel je čak bacio i kapitensku traku.

Izabrane vesti

Ipak, posle svega će pamtiti dve herojske reakcije Stefana Mitrovića, koji je prvo "sustigao" tu upućenu loptu, a potom i na gol-liniji izblokirao udarac Bernarda Silve.

Da nije bilo tako, uloga velikog tragičara pripala bi Marku Dmitroviću, koji je loše procenio let dubinske Nuna Mendeša, krenuo pred Ronalda, kojem nije bilo teško da pošalje loptu ispod njega. Ipak, onda je usledio herojski potez Stefana Mitrovića i trenutak koji će, bez sumnje, čitave večeri provlačiti kroz evropske i svetske medije. Naravno, tome je značajno doprineo i jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala, nesvakidašnjom reakcijom posle previda holandskih arbitara.


 



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara