Lotito o Sergeju: Ako hoće da ide, nećemo se suprostavljati... Cena mu je kao najboljem vezisti Serije A

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.19. | 09:45

Gazda Lacija najavio mogućnost prodaje Milinković Savića

Prošlog leta je Klaudio Lotito bio tvrdoglav i zadržao je Sergeja Milinković Savića, ali čini se da će ovog leta razmišljati praktičnije i da će dati zeleno svetlo za prodaju srpskog veziste.

Lotito je letos tražio neverovatnih 150.000.000 evra za Milinković Savića što mu niko nije ponudio. Od nekolicine zainteresovanih klubova je najdalje otišao Milan koji je nudio pozajmicu s pravom otkupa ugovora za 80.000.000 evra i 40.000.000 evra eventualnih bonusa. Lotito je odbio i zadržao Srbina.

Izabrane vesti

Sergejeva minula sezona nije bila tako dobra kao ona pre nje iako je u izboru Serije A proglašen najboljim veznim igračem lige. Interesovanja i dalje ima mnogo s tim što su Juventus i PSŽ ostali kao glavni kandidati za njegovo dovođenje. Spekuliše se da je Juve spreman da ponudi 60.000.000 evra i nekog igrača, dok PSŽ razgovara sa fudbalerovim agentom Matejom Kežmanom i sprema zvaničnu ponudu.

Povodom sudbine Milinković Savića se oglasio i Lotito. U razgovoru za Gazetu delo Sport je priznao da bi moglo da dođe do transfera.  
U Laciju hoćemo samo igrače koji žele da igraju za naš klub. Ako igrač izrazi želju za novim izazovima, nećemo mu se suprostavljati. Po koju cenu? Samo ću reći da je reč o zvanično najboljem vezisti Serije A“, rekao je patron Lacija.

Pretpostavlja se da bi Lotito bio zadovoljan ponudom od 80.000.000 evra za srpskog vezistu. Juve za sada ne nudi toliko i još razmišlja o Polu Pogbi koji je prva meta. Sa druge strane, PSŽ bi mogao da plati traženu sumu.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara