Lovren o konobarisanju i Jirgenu Klopu: Poslao mi je poruku, nisam mu odgovorio

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.21. | 17:25

„Nisam bio srećan u Liverpulu i on to zna“, rekao je hrvatski štoper misleći na menadžera Redsa

Bio je u jednom trenutku miljenik navijača Liverpula, simbol lepog vremena, ali se u poslednjoj sezoni na Enfildu sve okrenulo za Dejana Lovrena. Mala minutaža i konstantne konstatacije da je najslabija karika ekipe Jirgena Klopa, doprinele su da hrvatski štoper napusti Ostrvo i za 12 miliona evra pređe u Zenit.

Lepo mu je u Rusiji, mada se situacija u domu Liverpula promenila. Sada navijači kukaju za Lovrenom, posebno posle povreda Van Dajka i Gomeza. Liverpul i Jirgen Klop traže novog štopera, pošto su vatru u poslednje vreme morali da gase Fabinjo i Henderson.

Izabrane vesti

"Uopšte mi nije žao što sam otišao iz Liverpula. Pred kraj nisam tamo bio srećan jer nisam igrao. Jirgen Klop to dobro zna, a jednom mi je u poruci napisao da mu nedostajem. Nisam mu ništa odgovorio. Siguran sam da ja nedostajem njima više nego što oni nedostaju meni. U Liverpulu sam puno toga naučio i drugačije sam počeo da shvatam fudbal, ali ta faza je iza mene i uopšte ne razmišljam o tome“, rekao je Lovren za Zenitov klupski sajt.

Za mnoge neočekivano iskusni štoper se odlično privikao na život i rad u Sankt Peterburgu. Postao je kapiten Zenita.

"Iskreno, nisam to očekivao. Mislio sam da bih mogao postati kapetan kroz nekoliko godina. Ja sam vođa po prirodi, sa i bez kapitenske trake. Volim da komuniciram i znam da se izrazim. Osim toga volim da ginem na terenu. Uvek to radim“.

Hrvatski štoper nedavno je napravio sjajan gest, kada je hotel u njegovom vlasništvu besplatno dao ljudima koji su posle zemljotresa u Petrinji ostali bez krova nad glavom.

"Nikad u životu nisam iskusio nešto slično tom potresu. Bilo je strašno. Osetio sam da moram da ostanem u Hrvatskoj i nekako pomoći tako da sam imao neobičan godišnji odmor. Bio sam dugo u Hrvatskoj, odmorio sam se, ali sam i pomogao. U mom hotelu smo smestili četiri porodice, a ja sam radio kao čistač i konobar“, dodao je Lovren.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara