©Starsport
©Starsport

Lučanci nezadovoljni žrebom, Nišlije i Novosađani sanjaju trofej

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.05.20. | 14:00

Mladost i Radnički se nadali domaćinstvu

Podelje su reakcije posle žreba za četvrtfinale Kupa Srbije. Utisak je da osim Crvene zvezde i Partizana ostali baš i nisu zadovoljni ishodom izvlačenja.

U Lučanima ne kriju da su se nadali da će bolje proći. Žreb je odlučio da u četvrtfinalu odmere snage sa Vojvodinom, a utakmica će se igrati u Novom Sadu.

Izabrane vesti

Nismo imali sreće na žrebu, očekivali smo da budemo domaćini. Ali, ne predajemo se. S obzirom na to da smo u prethodne dve godine igrali finale i polufinale, nadam se da ćemo pružiti dosta otpora“, rekao je Duško Joksić, sekretar stručnog štaba Mladosti.

Vojvodina je dva puta ove sezone pobedila Mladosti, u Novom Sadu i Lučanima, pa samim tim ima ulogu favorita.

Oba utakmice smo dobili sa 2:1, ali su obe bile vrlo teške i neizvesne. Mladost je dobra ekipa, organizovana, odlično vođena, a od ranije je poznato da je Kup vrlo nepredvidivo takmičenje. Međutim, naš cilj je poznat, to je da osvojimo trofej, pa mi iz tog razloga nije toliko bitno da li ćemo u četvrtfinalu igrati protiv Mladosti, Zvezde, Partizana ili nekog drugog“, podvukao je Nenad Lalatović, trener Vojvodine.

I u taboru Radničkog su očekivali malo više sreće na žrebu. Ipak, odlučeno je da će Nišlije 3. juna morati na Banovo brdo, gde će odmeriti snage sa Čukaričkim.

Naravno da bi bilo bolje da smo domaćini, ali šta da se radi. Igraće se jedan meč, neće biti kalkulisanja i na nama je da se što bolje pripremimo i maksimalno motivisani uđemo u utakmicu. Čukarički je jak rival, ali naš cilj se zna, želimo da odemo što dalje, a da bismo u tome uspeli, moramo da pobeđujemo jake timove“, ocenio je Radoslav Batak, šef struke Radničkog.

Parovi četvrtfinala Kupa Srbije su: Čukarički – Radnički, Vojvodina – Mladost, Radnik – Partizan i Inđija – Crvena zvezda.


tagovi

Kup SrbijeFK VojvodinaMladost LučaniRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara