Komentari na vest

Luda priča najboljeg Dinamovog Brazilca: Ugovor sa Zvezdom bio je ispred mene, nisam hteo da potpišem dok se ne javim Mamiću...

N

Nema da biras

pre oko 3 godine

Izmedju Zvezde i Dinama se ne bira, uzmi ili ostavi.
C

Cccc

pre oko 3 godine

Ja lično kao navijač osuđujem mešanje navijača u poslove menadžmenta i kad su u pitanju koga će oni dovesti. Naše je da im samo sudimo po učinku onoga koga su doveli. Nisam siguran da to utiče (neka logika da nebi trebalo) na rukovodstvo i da su to više novinarska nagađanja.
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Pa, zamislite dokle stiglo? Znaci Dzaja i Velibor Vasovic su poceli pricu o Evropskom trofeju, i ko se malo seca tih vremena navijac bilo mnogo vise nego sada, ljubav i privrzenost klubu je bila bolja i jaca ali gle cuda, navijacu se nisu pitali koga da dovedu ili trazili neko odobrenje. Pa koja je uloga navijaca tu, aman? Sve strucnjak do strucnjaka, patriote do patriote, a nasa Zvezda u ekipi ima, Bracuna, Radinovica, Prosineckog, Najdoskog, Panceva, Sabanadzovica, Savicevica, da ne nabrajam jos....i to sve iz prve postave, i postanemo Evropski i Svetski klupski sampioni! I sta reci sad Delije, jer tad bilo bolje ili sad kad strepimo od Ararata, Omonije...,...,.? Pa nazalost ovo mirise kao ona druga strana samo nema jos ko da krene na neku istragu, jer sramota je citati kako Birmancevic hoce u Zvezdi, mi nemamo taj kvalitet, ali navijaci ne daju, ma daj molim te, a koji je posto finansisjkih ulaganja tih istih, pa secate se kad su nam nikle pecurke pre par godina, i tada su bili ovi isti navijaci, i ? Ja se nadam da ce dobro da pobedi zlo, jer ovo prevazislo intelekt i ulogu navijaca! Terza, Mrkela i Stankovic treba da naprave plan i da dovedu igrace, a ne da pitaju navijace da li moze ovaj ili onaj. Ako smo ex Sampioni Evrope i Sveta treba onda da prevazidjemo nivo drustva gde je sve zivo politizovano, nego lepo gospodski da ih udomimo i da se osecaju prijatno jer na kraju krajeva to je fudbal, sport i na kraju dobitnik/gubitnik nisu navijaca nego Crvena Zvezda bez obzira koji sport u pitanju. Slazem se, najbolji navijaci smo, najbolju atmosferu pravimo, ajde i ovo da skinemo kao neku losu proslost! Pozdrav
P

Pogled

pre oko 3 godine

Severa u tom pravcu je još u 20om veku . Dok se navijaci budu pitali,nema ništa od našeg sporta . Pozdrav za prave navijače sa zapada i istoka, koji plate kartu i još po nešto i ostave klubu koji dinar ...
J

Jen,dva,tri

pre oko 3 godine

Dok god nam se navijaci budu mesali u upravi u fudbalu i kosarci mi necemo puno napredovati,zato ni nema privatizacije jer su glavni navijaci(krimosi) protiv toga
G

Gost2

pre oko 3 godine

Prosinecki jeste Hrvat Ali polu njemu je majka Srpkinja drugo on je legenda u Zvezdi Bog mangup sve naj naj o ovom momku nzm dal bi se uklopuo jer
c

chester84

pre oko 3 godine

igrao i Hr.Dragovoljac za U na grbu
P

Plavi10

pre oko 3 godine

Najbolji tehničar sto je ikad igro u Dinamu, kad je imo dan mogo je raditi što je htio na terenu, jedini problem volijo je lude provode, tipičan Brazilac. 2018 mislim da više nebi puno pomogo Zvezdi samo bi joj uzeo pare, za Zvezdu bolje sto nije potpiso.
S

Sacha_PFC

pre oko 3 godine

Neznam koliko u ovoj prici ima istine...pa dobro je poznato da je u Zvezdi trener bio Prosinecki koji je Hrvat i igrao za reprezenttaciju Hrvatske i to da se nije štedeo ni malo.Uostalom kada je takav mogao da bude trener i to bez trenerske licence zbog cega nikada nije imao konferenciju posle Zvezdine utakmice bas iz tog razloga...onda zasto bi predstavljao problem da igra Samir koji je bio naturalizovani Hrvat da bi oslobodio mesto jos jednom strancu u ekipi Dinama da igra.
B

Boban1

pre oko 3 godine

Od Robija je sve i pocelo,jer je posle odlaska iz Zvezde napravio jako nepopularan gest i zato delije imaju taj stav koji podržavam u potpunosti,ako to ikome ista znaci.
P

Profo!? Oooo de si Veljo!!

pre oko 3 godine

Zašto se čudite, Delije stopirale transfer... Sto kaze
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Ali si se ukopa brate. Kakve veze navijaci imaju sa tim sto nisi dosao, ako kazes da si imao ugovor na stolu, i onda odlucio da ga ne potpises? I koja je to fora, dodjes na pregovore, dogovoris se oko svega, i onda kao, ma ne mogu sad...
N

Nenad B.

pre oko 3 godine

Suđenje Zvezdanu Terziću, koje je danas trebalo da bude nastavljeno posle 4 godine, nije održano i ročište pomereno za jun. Razlog, otišao u pogrešan Sud. Pa da li je nešto gluplje mogao da smisli?

gemathegreat

pre oko 3 godine

Pametne razloge je ostavio za četvrto odlaganje.
G

GSO

pre oko 3 godine

Hahahahaha omirisace taj buvaru ponovo abogami i propevati o laznim titulama!
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Posle se neki zale na Odadu i Gobeljica, koga jos briga gde je igrao dokle god nama dobro donosi i bori se sto je najsmesnije nije ni Hrvat pravi.
p

pik gost

pre oko 3 godine

Je l te boli? Ne brini se, neće on nigde. Dugo će Zvezda biti prvak!
P

Publika

pre oko 3 godine

Ovaj mu nudio ugovor, a on želeo da ode u Zagreb kako bi to rekao Mamiću, međutim on otišao iz Zagreba i gle čuda, kako je to mogao da mu javi onda? A onda kada se vratio, stopiran je transfer od strane navijača. Kaži lepo. Dogovorio si se i sa jednima i drugima, pa želeo da od Mamića izvučeš još neki evro a potom i od Terzića. Nisu oni blesave njuške, znaju oni tu matematiku odlično, zato im se i provlače imena stalno u kontekstu sa raznim malverzacijama. No to na stranu, nego priznaj da si se malo ku**ao i sedeo na dve stolice pa onda izvisio.
U

Uzas!!!

pre oko 3 godine

U poslednje vreme moze da te bude sramota nekih “zvezdasa”. Imas nekog morona koji sedi u sred loze, i valjda je tu lokaciju toliko ozbiljno shvatio da se nalozio i vredjao kao poslednja seljacina. Klub kaznjen, klub cuti. Taj debil se stiti. Kukavica i kukavice. A onda se pojave pi*ke sa sipke i pazi molim te, stopiraju tranfere?!

Mr 007

pre oko 3 godine

Ibanjez je jedan od mojih omiljenih stranaca u Zvezdi,imao je strasnu levicu,pogadjao je iz vecine slobodnjaka,imao dvocifren broj asistencija,sa velikim zarom je igrao svaki mec,sjajan lik.Da je igrao bolje odbranu,lagano bi igrao u nekom klubu u gornjoj polovini tabele liga petice.
Џ

Џими

pre oko 3 godine

Један од омиљених Хрвата ФК Црвене Звезде
I

Iskreni Zvezdas

pre oko 3 godine

Delije stopirale transfer? Delije unazad godinama stopiraju Zvezdu da napreduje. Toliko se pitaju a jedva ih se 2 hiljade skupi na severu na domacim utakmicama.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Jesu li to oni navijaci zbog kojih placamo kazne. To su navijaci koje uprava ne sme da imenuje. Ako treba i gore da bude. Samo neka nam oni kroje kapu.
G

Gost Zlatko

pre oko 3 godine

Nisi u pravu. To su sve fini momci. S vremena na vreme igračima bude rečeno jakvu majicu da obuku pri izlasku na teren. Povremeno igračima prete batinama i razbijaju im automobile. Desi se da postrojavaju igrače i skidaju im dresove. Ali sve su to pristojni momci. Toliko su fini i momci za primer da čak i predsednik ne vidi razlog da im se zamera. Znaju da blokiraju autoput, dovuku tenk ispred stadiona u ime svih navijača i išaraju tunel, ali kako da se zameraš takvim momcima? Toliko su fini da ih klub pušta na stadion čak i sad kad je zabranjena publika.

gemathegreat

pre oko 3 godine

@ Gost Zlatko Tačno tako, Delije su srce i duša Zvezde jer svaki put kad se vi proseratori ne pojavite uvredjeni nečim oni se čuju od Surdulice do Tokija. Od mene skoro šezdesetogodišnjaka a preko pedeset godina navijača Zvezde imaju naklon do poda. Ne slažem se uvek i sa svim njihovim odlukama ali i dalje imaju moje poštovanje.
G

Gost Zlatko

pre oko 3 godine

@gemathegreat Poštovani gospodine, ne priliči Vam rečnik godinama koje imate. Stali ste u odbranu grupe, ali recite šta sam pogrešno rekao ili slagao? Da li su igrači izašli u majicama podrške za brata kriminalca? Da li je igračima javno prećeno batinama (Apoel)? Da li su im bili razbijeni automobili? Da li su im skidani dresovi? Da li su dovukli tenk ispred stadiona a gospodin Terzić rekao "navijači se sami organizovali"? Da li su blokirali autoput pre dve godine? Da li su na stadionu i sad kad je publika zabranjena? Da li su napravili ruglo od tunela da bi na našoj televiziji javno bilo rečeno "navijači su ukrasili tunel"? Da li stalno odaju počast "palim drugovima"? Da li je javno čak i predsednik rekao da država nema snage da se obračuna sa navijačima? Dok nije počela korona, da li i dan danas postrojavaju igrače i nakon pobede i nakon poraza? Pričate o poštovanju. Ja poštujem grupu kad peva Zvezdi, ali kad radi sve na štetu Zvezde naravno da nemam poštovanja. Naravno da poštujem i davanje krvi i skupljanje pomoći za ljude na Kosovu, ali mnogo je nekih vansportskih stvari koje utiču na formiranje mišljenja. Da klub ima podršku države, pa da se raskrsti jednom. Ispad po ispad s jedne strane, privilegija po privilegija s druge strane. Skloniš natpis sa tribine, srušiš "kutak za navijače", u saradnji sa policijom snimaš i kažnjavaš, pa da vidimo dokle će tako. Ko je vređao Ibrahimovića? Nijedan pojedinac ili grupa ne smeju biti iznad Zvezde.
t

titulaaa

pre oko 3 godine

nadam se da ovo nije istina jer sve dok budemo gledali ko je Hrvat,bosanac,argentinac koji je igrao za Hr,a nije kao smeo bicemo mali klub za Evropu!!! i zato se nadam da ovo nema veze sa vezom...
t

titulaaa

pre oko 3 godine

a njihovi drugari sa sipke i oni sami idu letuju po Hrvatskoj i igraju po klubovima u Hr!!! e moji huligani...i sad im smeta jedan Brazilac,Argentinac sto je igrao Za Hrvstsku to su gluposti ciste...
P

Pozdrav za voditelja

pre oko 3 godine

Svaka cast za voditelja koji je rekao da je Zvezda najveci klub istocne Evrope.
O

Ovako

pre oko 3 godine

Pazi Samire, postoje Navijači pravi Zvezdaši i “navijači” iz građevinske mafije koji su skupljali iskustvo i patriotske poene prenoseći frižidere iz slavonije za arkana. Istog onog arkana komandanta, koji je šamarao sudije da bi oteo Zvezdi titulu.
T

Tik0

pre oko 3 godine

Cuj, trazili ga 2018. To se odlicno uklapa u skauting dovodjenja Brazilaca koji vise nemaju sta da ponude osim da ti uzmu pare. Nudili mu ugovor 2018.,a covek realno od 2016 ne moze da se sastavi sa loptom. Ravno Partizanovom dovodjenju Bajbeka, koji je 5 od 6 godina povresjen i sta ocekujes? To su neverovatne stvari, koje razumem samo ako je neko hteo da se ugradi. Fudbalski ne.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Grobari da pogledaju intervju da vide koji je najveci klub istocne Evrope.
@

@drvo

pre oko 3 godine

Ma brate kao da je njima bitno sta kaze ovaj frckavi. Samo je bitno sta kazu Zex i "profa". To je za njih ovozemaljska istina.
K

Kipranin

pre oko 3 godine

U jbt bas vam zavidimo.
T

Terzinjo

pre oko 3 godine

Delije - rak rana FKCZ!

gemathegreat

pre oko 3 godine

Jedni jedini i nezamenljivi.
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Steta, dobar igrac ali dzabe kad je igrao za reprezentaciju.
l

llalland

pre oko 3 godine

Dobijem dijareju kad god procitam da su "delije" stopirale neki transfer.