Komentari na vest

Luda šuma engleske pijace: Lete pojačanja i milioni u Notingemu kao konfete

A

Acaxxxy

pre gotovo 2 godine

Ovo me podseća na Fulam pre par godina
g

gost23456

pre gotovo 2 godine

Šumari ništa ne prepuštaju slučaju
N

Neša78

pre gotovo 2 godine

Ako je nedeljna plata 200 hiljada onda godišnja iznosi 10 miliona i 400 hiljada a ne preko 12 milki kako piše u tekstu😂

rty

pre gotovo 2 godine

funti
M

Majator

pre gotovo 2 godine

Tako se i radi a ne kao Fulham
S

Sedorf

pre gotovo 2 godine

Odlican plan. Uigraće se za najvise 2-3 godine
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Usrecice se sa Mangalom. Covek da je iskoristio 50% sansi prosle sezone VfB Stuttgart bi bio daleko od borbe za opstanak.
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Notingem je spram svojih mogućnosti uradio najbolji prelazni rok u Engleskoj za sada, a možda i šire. Sećam se kada su ušli da sam razmišljao kako neće moći da zadrže ni jednog od 4 glavna igrača ( Spens, Džonson, Garner, Samba ). Na kraju je ostao samo Džonson uz još dvojicu koji mogu da igraju na nivou PL neku sporednu ulgou ( Voral i Jejts ). Medjutim doveli su izuzetno kvalitetne igrače Avonji je ozbiljan igrač, Nijakate takodje, ekipe koje se bore za opstanak nemaju taj nivo kvaliteta na skoro svim pozicijama. Mala ispravka je da je Bjankone štoper, nije bek i igrao je uvek u formaciji s trojicom pozadi, desnog štopera baš tu ga je Kuper i planirao. Ogroman talenat. Ričards koji je stigao iz Bajerna je igračina takodje, Hendersona na golu je suvišno komentarisati, Vilijams je solidno pojačanje on je možda malo tanji od ostalih, ali ima prostora za napredak. Na kraju pominju se prejake opcije poput Lingarda koji je imao ludacku polusezonu u WH a i kad god je dobio priliku u MU bio je odlican, Mangala ozbiljan box to box, Denis sjajan prošle godine. Sve u svemu jači je NFO i od Bornmuta i od Sautemptona i od Fulama i od Brentforda, a i Everton je kritican.
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

Svaka čast na analizi. Vidi se da si fudbalski edukovan...
M

Majator

pre gotovo 2 godine

Bjankone moze da igra na svokoj poziciji u odbrani. Najbolje se snalazi na desnoj strani (Desni Stoper, Desni Bek)
G

Gostjjjj

pre gotovo 2 godine

Evangelos je najveći mafijaš u Grčkoj,kum Micotakisa koji je glavni odgovaran za čuveni slučaj oko broda Noor one...ko zna odakle sve crpi pare i za Notingem i za Olimpijakos...
M

Majator

pre gotovo 2 godine

To stoji. Ali ne smes da zaboravis, kad udjes u PL dobijas oko 200 miliona :)
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Plasmanom u PL,inkasirali direktnu premiju blizu 200 miliona €,plus svi prihodi od rasprodatih ulaznica,cela sezona,tv prava,suvenira,epp i sponzora..Potrošiće 100 tinak miliona € s nadom u opstanak...To je komercijalna,odrziva i profesionalna i liga i klub.Vešt je Grk,slicno radi i u Oly,zglavnim trguje s profitima..
I

I

pre gotovo 2 godine

Ne postoji direktna premija za ulazak, vec tih 200 miliona im je osigurano kroz tv prava.
F

Fejkir

pre gotovo 2 godine

Klasicna engleska prica, izbore preimership, potrose bonus od 100-200 mil sto dobe na preplacene igrace i ispadnu odma slj.godine
I

I

pre gotovo 2 godine

Ne postoji premija, kao ni namerno ispadanje iz lige. 200 miliona im je osigurano kroz tv prava i to ne samo ulaskom u PL, vec svake naredne sezone, pa se nikome ne isplati ispadanje. Istina je da ulazak iz Cempionsipa donosi 200 miliona, ali takodje i opstanak u PL donosi najmanje toliko.
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 2 godine

Pa gde je sad onaj pametnjakovic koji kazr da noric namerno ispada iz pl da bi svaki sledeci put uzeo 200 miliona za ulzak
D

Da vas ispravim jer

pre gotovo 2 godine

Gresite. Nagrada za ulazak u PL je 200 miliona. To nema veze sa tv pravima. To je nagrada za promociju. Kao sto imas nagradu za osvajanje LS, LE, LK. Premijer liga i Championship su toliko pracene lige da su nagrade visestruko vece za ulazak u PL nego da osvojis LS. Jeste neverovatno, ali je tako. Cak osvajac FA ili Liga kupa dobija dobru stimulaciju. Zato su englezi toliko i nalozeni na svoju ligu, zato je toliko i pracena u svetu. Njima jeste LS prestiz, ali oni nikada ne bi rizikovali FA kup ili PL zbog LS ma kakva ona bila.
P

PAOkara

pre gotovo 2 godine

Peru su pare