Komentari na vest

Luda teorija Majkla Ovena: Mane neće da iznudi penal kako Salah ne bi dao gol?!

Jeste

pre oko 3 godine

Evo i cirkusa,kazem ja da se sve polako vraca na svoje mesto gde je bilo 30 godina hahahahaha
O

Objective

pre oko 3 godine

Michael "raspoznavanje mi nije jaca strana" Owen
M

Ma ne Mo

pre oko 3 godine

Da je pao 100% bi dobio penal. Pre je padao bez ikakvog kontakta :D I ja sam pomislio isto,penal je gol za Salaha ,e ne dam ti ga :D .. Ima nesto ali ipak mislim da nije tako..
p

pffff

pre oko 3 godine

Mislim da bi najbolje bilo za Liver da prodaju obojicu i zgrnu dobre pare od kojih se mogu podmladiti i opet imati odlican napad.Pratim Chelsea uvijek ali brate mislim da je i pticama na grani vise jasno da se njih dvojica ne vole i da zbog toga ispasta ekipa jer previse je prilika propusteno jer mislim da je Salaha malo udarilo u glavu i od tada je postao sebican zbog cega je i Mane prema njemu takav.
S

SlavkoKs

pre oko 3 godine

Decko, "novinaru", Senegalac ljubomoran na Egipcanina?! Moras malo da pratis fudbal prvo, gledas utakmice dugo, Manea od Salzburga jos, Salaha od Bazela, stknes sliku o ponasanju i pristupu, pa onda pises tekstove
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Da je obrnuta situacija, ne bi me cudilo da je ovako. Ali mane nije takav. Salah ga jako frustrira, al koga i ne bi. Ne znam da li sam ikad video sebicnijeg igraca. Mami rodjenoj ne bi dodao.
Ž

ŽEPA

pre oko 3 godine

Za ove tri godine više asistencija ima Salah od Manea i bitniji je igrač za klub iako su meni oba draga.
k

kop22

pre oko 3 godine

bravo zepa direktore imas fudbal u malom prstu
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

@zepa Kakve veze asistencije imaju? Pa ronaldo, koji je poprilicno alav i gleda samo da on da gol, ima ogroman broj asistencija. Ako se ne varam, covek je najbolji asistent u istoriji lige sampiona. Salah bi imao jedno 100 asistencija vise da mu je timski ispred licnog ucinka. I ne mozes fudbal gledati sa statisticke strane. Mane je glavni igrac liverpula. Da je bilo ko na njegovom mestu, odavno bi trazio da ode od ovog alavog. Ovako, trpi, igra sjajno i ekipa ima rezultate. Kad bi mane otisao, liverpul bi se sa arsenalom borio za 7. ili 8. mesto.
B

Bracafaca

pre oko 3 godine

A mozda jednostavno covek nije padavicar.
G

GostX

pre oko 3 godine

Pre nekoliko meseci sam na 2-3 utakmice Liverpula primetio da je Salah bio sebican i da u bas izglednim sansama nije zeleo da doda loptu Maneu (a i ostalim saigracima). Ako sam ja to primetio, sta li onda tek Mane vidi na svakoj utakmici... Mozda je ovo situacija tante za kukuriku, mada deluje bas klinacki. Ali opet, svi smo mi u dubini duse deca, protiv nekih nagona se tesko boris.
w

wizard08

pre oko 3 godine

hahahaha kakva je budala ovaj owen prosto neverovatno
n

nekara

pre oko 3 godine

treba prodati Salaha