Komentari na vest

„Ludi“ Sasuolo šokirao Napoli! Milanov „dostavljač pice“ zablistao posle Zlatanove bombe (VIDEO)

I

Inter

pre preko 2 godine

Kao sto sam i rekao juce, Napoli je u blagoj krizi, kako i po igri tako i po rezultatima (izuzev meca sa Laciom). Izgubili su onu superiornost sa pocetka sezone. Samo ponekad sam bacio pogled na mec Milana i Djenove, nadam se da Kjer nije ozbiljnije povredjen, posle onoga na evropskom prvenstvu mislim da je svim navijacima Intera, a i ostalima, on posebno drag. Ocigledno je Mesijas dobro odigrao, samo se nadam da ga oni prepotentni navijaci Milana nece sad uporedjivati sa Mesijem, ovi normalni navijaci to sigurno nece raditi. Milan ipak uspeo prekinuti losu seriju, a prvenstvo se bas zakuvalo, Inter se zaletio, a vodeci dvojac je poceo da kiksa, sto je i za ocekivati bilo, ne mogu igrati onako stalno. Uskoro sledi mec Milan-Napoli, ako ostane ovakva razlika bice zanimljivo ispratiti tu utakmicu.
N

Nemačipojma

pre preko 2 godine

Nisu u krizi nego su ih povrede pokosile. To se znalo da će stati čim otpadnu 2 igrača iz prve postave a da ne pričamo o Osimhenu koji ih je na pola mečeva sam vukao.. Jedino Lacio mutavi može da dopusti da ih razbiju u takvom stanju.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Napoli je poceo ono njegovo cuveno jednu utakmicu fenomenalno, drugu kiks. Ali sve simpatije za raznosaca pica...stvarno takve price vracaju nadu da zivot nekad pise bajke i da fudbal jos uvek moze da ponudi neku ovakvu pricu.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 2 godine

Rutinska pobjeda tako se to radi!!!Forza Milan!!!
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Steta za Kjaera, on i Tomori su dobitna kombinacija. Neka i Žiru igra stopera, samo da ne gledamo onu rupcagu Romanjolija. Veceg balvana odavno nisam gledao.
W

Wat

pre preko 2 godine

Na proslavu gola i gledanje VARa prodje preko 3 minuta, a sudija doda jos 20 sekundi... da, pao sam tiket, ali ono...
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Fantasticni Skamaka u stilu Van Persija postize gol, nije u stilu onog drugog Holandjanina kojeg je komentator pomenuo bilo bi puno, a sta tek reci za Berardija, covek je fenomen, pravo je cudo kako ovaj Sasuolu gubi svoje meceve protiv malih ekipa, a dobili su juventus pa milan i danas se vratili u mec i to kad su gubili 2:0 za konacnih 2:2 ma cudo su od ekipe, a pojedinci tako tehnicki dobri da i veci od njih mogu da im pozavide, jedino sto imaju tu manu da odigraju dobro protiv vecih od sebe i posle gube mnogo manje meceve, osetio je to i Inter predhodnih godina, bice mnogi na slatkim mukama sta da pokupe iz Sasuola, sto se mene tice ja bi i Beradija i Skamaku u paketu, pa da konacno ispune san Berdiju da obuce dres Intera, A milan ostade bez kjajera, mnogo grubo se igra, da se ovakve stvari desavaju, ako su ligamenti onda ide duga pauza, inace pohvalio bi momke koji su pisali da Napoli pada, tacno su osetili tako nesto,
S

Sve to ok

pre preko 2 godine

Samo pročitaj ko je Skamaki bio idol, za koji tim navija od malena i čiju posvetu u vidu tetovaže ima na tijelu. Mala pomoć, grad jeste Milano, ali ovaj tim je odmah iza Reala po slavi i titulama ;)
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Pa Berardi ovjekodeceni navijac najtrofejnijeg kluba sa Apeninskog puluotoka sam prije 3 godine prizno kad je trebo doci u Juve ...Cak ga Juve i dao Sasoullu dok je bio mladzi ej gilence ko i uvijek ne ispravan si ..To ti je sve od nastranosti
I

Inter

pre preko 2 godine

PopajFJ@ i ja koliko znam Berardi je navijac Intera, i to se tako vec godinama spominje. Da, bio je u Juventusu, to stoji, ali ne mora da znaci da je navijac Juventusa. I Galjardini je navijac Juventusa, a igra za Inter, ako vam treba, rado bi vam ga dali. Retki su primeri Barele i Tonalija, koji su odbijali druge klubove da bi dosli u klub za koji navijaju.
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Popaj@ Berardi nikada nije bio u juventusu vec je u onom periodu dvojnog vlasnistva juventus kupio 50% njegovog ugovora. Ako se secas on je odbio da predje kod njih da bi Sasuolo kasnije povratio 100%ugovor u svom vlasnistvu. Berardi je tada izjavio da mu je drago sto nije obukao dres Juventusa jer je od malih nogu navijac Intera.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

PopajFJ e popaj popaj kad ti nesto napises a pojma nemas sta pises, slatko me nasmejes, Berardi je zagoreli Interista od uvek bio, ali kako bi ti tako nesto znao, bitno da pises nesto, a nemas pojma sta pises, samo lupas iz supljeg u prazno, svaki navijac juventusa zna da je Berardi zagoreli Interista, ali se samo ti pravis pamet i pises neke ne poroverne informacije, nemas ti pojma decko, a pravis se ovde pametan, siris dezinformacije, zasluzio je Beradi da obuce Interov dres i konacno ispuni svoju zelju, sto se Skamake tice Marota je vec na pocetku sezone pitao Sasuolo za njega i Raspadorija, nemoj da se iznenadite ako Skamaka predje u Inter
G

Gnessiah

pre preko 2 godine

Koliko mi je drago zbog ovog decka! Bravo lave moj,prati svoje snove! Strpljen spasen
ž

žabari

pre preko 2 godine

Cuj “ ludi” sasoulo, pogan jedna, padam ih za dobre pare protiv budala, a sada zamalo pobedjuju napoli, izgubice od salernitane kad im dodje, ma daaj. Sve kladionica…propao si fudbale
M

MP

pre preko 2 godine

I ja sam pao na Napoli. Da je priznat gol koji je regularan sad bih bio bogatiji za jednu ljubičastu. Berardi Skamak, imao sam poverenje u vas i vi ste opravdali, e sad sudije nisu to dozvolile.
C

Crvenocrni

pre preko 2 godine

Očekivano, lagano odrađivanje posla sa pola snage. Ova Đenova je jednostavno preloša, igrački verovatno najslabiji tim lige uz veneciju i salernitanu. Bojim se da im je seria B suđena.