Ludi ste ako ga uzmete: Barsa nudi Malkoma Romi

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.11.18. | 09:35

Kao u nekom lošem vicu...

Malkom je ponuđen Romi.Kao u nekom lošem vicu. Kako piše Korijere delo Sport, Brazilac se pokajao što je potpisao za Barselonu i sada je na Monćiju da bidi da li da dovede Malkoma posle onoga što se dogodilo letos. Katalonci su bukvalno kidnapovali Malkoma pre potpisa za Vučicu. I sada ga nude istom tom klubu.

Ludilo...

Izabrane vesti

Šanse da Malkom napusti Kamp Nou nisu velike jer igrač i njegov menadžer tvrde da Brazilac želi da ostane u Barsi. Iako Ernesto Valverde ne računa njega. Ali, Barsa bi volela negde da ga pozajmi. Pitanje je stvarno da li je tako nešto izvodljivo posle onoga što se dogodilo letos.

Roma je tada praktično već skoro objavila da je Malkom novi igrač Vučice, a navijači su došli na aerodrom da ga pozdrave. Međutim, on se nije pojavio, već je odleteo u Portland i priključio se Barseloni.

Pored Rome, Inter, Totenhem i Arsenal su se proteklih dana pominjali oko eventualne pozajmice, ali Katalonci bi pre želeli da povrate uložene milione (stigao letos za 40.000.000 evra iz Bordoa).

Malkom je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe. U francuskoj Ligi 1 odigrao je 35 utakmica, postigao 12 golova i zabeležio sedam asistencija. Da je otišao u Romu, sa kojom je sve već bilo dogovoreno, verovatno bi bio u prvom planu, ovako odlučio je da izađe iz aviona za Večni grad i potpiše za Barselonu. 

Sada postoji šansa, doduše mala, da se vrati u avion za Rim.

Foto: Action images


tagovi

Malkom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara