Komentari na vest

Ludilo poslednjeg kola u Danskoj: Ohi i Brendbi ostali bez titule porazom kod kuće!

K

Kumovi Vrbas

pre 22 dana

Mitjeland jedini klub iz Danske koji je Zvezdu nadigrao u oba meca. Ako uzmemo Kopenhagen, Odenze, Bronbi kroz istoriju, jedino je Mitjeland pobedio u Beogradu.
G

Gravedigger94

pre 22 dana

Kakav bre Brendbi?
h

honduras

pre 22 dana

o boze kakvi amateri!Brendbi da posalje upravu na balkan, da nauce kako se osvajaju titule.samo da su obecali orhusu za sledecu sezonu 3 za 3, sad bi bili prvaci.
o

omg brate

pre 22 dana

Sine nije to Srbija da se obecava 3 za 3. Kad bi ponudio tako nesto nekome u Danskoj, bio bi u roku od 30 minuta ne u zatvoru nego u ludnici na lecenju.
v

vladano79

pre 22 dana

Brendbi ??????
m

mi smo

pre 22 dana

bolesna nacija koja nema pojma o fudbalu, pogledajte kakve strance dovode danski klubovi a kakve strance dovode nasi
m

mama ti

pre 22 dana

...bolesna, naša nacija je sjajna, ako ti se ne sviđa avionska karta.
Z

Zaza Paculia

pre 22 dana

Kakve strance dovodi?? Strucnjak Kopenhagen prosao grupu slucajno, na kontru, na gol iz dva suta, sad je treci u prvenstvu.
S

Samuilo

pre 22 dana

To je liga i draz sporta do samog kraja, a ne kao kod nas - pobednik se zna dok ne dodje promene vlasti, to tada moze da se krade i namesta do mile volje
S

Smeta

pre 22 dana

Ti sad a kod nas je uvek bilo tako.. Primera radi nije ti smetalo kad je tadic bio
e

ejj

pre 22 dana

vi ste poludeli totalno...
.

.....

pre 22 dana

Ma bravo. Ciljaš Zvezdu. Imao sam 11 godina kada se igralo poslednje kolo ex yu lige koje je Šajber istog dana poništio jer su svi nameštali. Te fore da se samo sada nešto kao namešta a ne u Toletovom, Marjanovićevom vremenu ili onom gore pomenutom iz sredine osamdesetih, možeš da pričaš samo nekom ko nikad nije pratio fudbal.
R

Realizam

pre 22 dana

Tadić koji vam je doveo gasprom i desetine miliona eura. Taj Tadić? Bolje ćuti, jedini koji vam je više pomogao od Tadića je današnji predsednik države.
P

Pjer

pre 22 dana

Ili kad se pojavi novi Obilic i novi Arkan...
P

Pjer Karden

pre 22 dana

Danska i Srbija ne mogu da se porede to su dva sveta,nisu oni slučajno u samom vrhu a mi na dnu po svim parametrima,zemlja sa jedva 5 miliona duša malo veća od Slovenije,bez bog zna kakvih resursa ali među najbogatijim na svetu.Fudbalska liga poštena,lepi mali stadioni,infrastruktura takva da njihovi drugoligaši ispunjavaju sve Uefa kriterijume,timovi konkurentni,stadioni odlično popunjeni a mi treba da se pogledamo u ogledalo i da budemo za početak iskreni kada pričamo o sebi.
G

Gosty

pre 22 dana

Nikad mi nece biti jasno, zasto se Zvezda odrekla ovakve igračine i prije svega vrhunskog momka.
a

ala ste vi pukli

pre 22 dana

igracine ahhahhhahah
D

Drvo

pre 22 dana

Ohi vrljoka.
a

aca11

pre 22 dana

Dali ima klub u evropi da znate da mu je predsednik drzave u lozu ajde reprezentacije da ali klub i da li to sme mene bi sramota bilo
B

Bata Želja

pre 22 dana

Pa druže pogledaj malo na internetu kako nekadašnji najlepši predsednik svih vremena po zanimanju demokrata više puta navija na utakmicama i peva navijačke pesme Partizana pa onda ke... j nešto za nas!!!
B

Burek

pre 22 dana

Cokna razbio Marka Nikolića u Emiratima !!!
G

Gde

pre 22 dana

Su poštovaoci Ohija.Dobar lik,ali smešan fudbaler.
K

Kica Jagodina

pre 22 dana

Ne verujem da ima toliko naivnih da pomisli da su i ovde cista posla!?Obe ekipe bas danas kada se odlucuje kiksiraju kod kuce sa slabijim timovima!?Fudbal vise nije fudbal,previse gadosti se desava.Juce siti odigrao za kladionice,pustili dva gola,ono je bilo smesno.A isto odradili i danci danas obe ekipe po autogol,midjiland okrece za 6-7 min tri gola i onda pustaju pred kraj gol a onda gosti evidentno nece da napadaju a midjiland masi zicer gde sa 7m covek pogadja igraca na zemlji a gol prazan!?Iako dokaze ne posedujem vidim o cemu se radi i juce i danas teske prevare kladionica!!!
R

Realno_

pre 22 dana

A juce Milan - Sarleritana 3:3 ? Haha
F

Forever Young

pre 22 dana

Dodji u Zvezdu. Ako je Miloje od drveta Šerifa napravio špica, od tebe će napraviti špicinu.
D

Drvo

pre 22 dana

Samo što je Šerif za ovog lika fudbalerčina. Ohi samo ima bolju tehniku i reealizaciju, sve ostalo na strani Šerifa. Likovi koji će odmah da graknu "pa to je za centarfora najvažnije" veze sa fudbalom nemaju, mogu kod Drveta ili Miloja na kurs.
h

halo

pre 22 dana

@Drvo Ako Ohi ima bolju tehniku i realizaciju, šta onda to sve drugo bolje ima Nedaje? Bolja frizura, bolji osmeh, bolje se šlihta Terzićevoj plaćeničkoj grupi? :)))
D

Drvo

pre 22 dana

@halo frizuru ne može da ima goru, u osmehe se ne razumem, ali muda, agilnost, brzina, snaga, timska igra, pozitivan, bezobrazluk...su na strani Šerifa. Dok Ohica obleće da se dokopa neke lopte koju će možda da pretvori u gol, a možda ne, Šerif će da otme deset, i da ugure ramenom ili mudima preko linije dve. Eto, to je razlika. Prave vrednosti.
l

ludilo mozga

pre 22 dana

ali likovi koji veruju ako je neizvesno prvenstvo da je znak poštenja majko mila, sta likovi pisu, evo u poljskoj sve leve ekipe uzimaju titule pa im je klubski fudbal nikad gori...
A

Aca11

pre 22 dana

Nije predsednik u lozi nijednog kluba u evropi osim ovde
A

A,

pre 22 dana

Kod nas fudbal nikada bolji,a? si siguran da bi i rep.Poljske pobedili?
h

halo

pre 22 dana

Zato su naši i nikad gori i nepošteni :)))
M

Mihajlooo1234

pre 22 dana

Pa druže nije sporno niti neko poseduje dokaze da je namešteno, ali isto tako ne možeš tvrditi da je sve čisto. Da dva najgora plej of kluba danas odigraju kao da im je poslednje i da rezultati idu tako čudno: 0:2 na 3:2 pa 3:3 i 1:0, 1:2, 2:2, 2:3. Hoću da kažem da se šteluje i za kladže. Mitjiland kada je vidio da gubi Brondbi, pustio 3 gol. Da je Brondbi izjednacio dali bi i 4 a pošto nije ostade 3:3, svima lepo. Evo neko reče i da su promašili za 4:3 čist gol pa gađao igrača a ne gol.
L

Larsijo

pre 22 dana

Svi ovi klubovi koji se bore za titulu a bili u prednosti kiksirali. Brondbi pukao, Briž remizirao, Anderleht kada je video da nema šanse za titulu primio 3 gola a vodio. Svako da je išao logikom i zategao na te ekipe jer što da se muče i strepe kad mogu lako danas je pukao, a kladže trljaju ruke. A da ne pričam o tome da je Brižu poklonio titulu sudija kada nije priznao čist gol Serklu, lopta bila unutra, a onda posle 5 minuta čekanja i gledanja svira ofsajd kog nema, još se vidi na slici da ga nema.
p

pitanje

pre 22 dana

I koliko je dao golova Ohi Ronaldo?
S

Samba

pre 22 dana

Uzas za Brondbi, ali to je dokaz postene lige..Nema kao kod nas sklanjalica za jednu ekipu koja mora da pobedjuje i osvaja, pa posle prima po 5-6-7 komada u Evropi..
u

upravo

pre 22 dana

pa upravo partizan prima 5 golova u evropi
M

Mile led

pre 22 dana

Misliš na Norsjelandn kada ste primili 6 komada.
U

UJKA MITKO

pre 22 dana

Mi bar primamo od najvećih evropskih ekipa a vi nesretnici ne umete ni imena da izgovorite onih što vas šamaraju svako leto
u

upravo

pre 22 dana

pa upravo partizan prima 5 golova u evropi
A

Aca11

pre 22 dana

Zato je fudbal zanimljiv i neizvestan to zelim da gledam. Nasa liga odavno nema draza niti je iko vise prati
D

Djape45||

pre 22 dana

A ovi primaju 3 gola kući od Silkeborga. Arhus uzeo titulu Kopenu u prošlom kolu, a Brondbiju u ovom. Svaka im čast.
z

zmagole

pre 22 dana

Jedna od jacih liga van liga petice, a bez sumnje najpostenija liga. Odenze ispao (sto je kao u Srbiji da ispadne Vojvodina), Bronbi na domacem terenu gubi titulu od totalno nezainteresovanog rivala. Svi timovi igraju svaki mec na max, pa ko bude bolji neka pobedi. Kopenhagen igrao nokaut fazu LŠ, a u prvenstvu sad završio jedva treći. Ludilo, ne bi bilo dobro da danski timovi zapadnu nasima u kvalifikacijama, samim tim jer dolaze iz ultra takmicarske lige.
A

ApsolutnoJa

pre 22 dana

Ludilo od prvenstva, svako svakoga moze da dobije, nema izrazitog favorita, kakav rolerkoster na kraju
R

Rubikova kocka

pre 22 dana

Zao mi je Ohija ali mi je drago sto Brondbi nije šampion 🤣🤣🤣
F

Frane

pre 22 dana

Treba da ih je sramota za šta primaju platu, i to debelu platu...pravi profesionalci nema šta, prime 3 gola od totalno nemotivisanog protivnika, koji da je čak i premiran,nema toliko para većih od titule posle toliko godina... SRAMOTA!
G

Gostgost

pre 22 dana

Tako izgleda posteno prvenstvo. Iako navijam za Zvezdu, i tvrdim da je svaka titula cista kao suza grobarska, stvarno mislim da bi bilo bolje kad bismo svake sezone imali 3-4 ekipe koje se bore za titulu i jos toliko za Evropu. Nego, na kom mestu je Nociland, posto je Miciland kako ga zovu komsije uzeo titulu?
l

ludilo mozga

pre 22 dana

nije posteno prvenstvo nego u danskoj imaju svi privatizovane timove i svi imaju slicno para zato je izjednaceno, neverovatno u koje bajke vi verujete sad treba cukaricki bez puno para da bude na nivou zvezde? pa onda zvezda bi bila na nivou Cukarickog u evropi...?? jel to hocete?
l

lupetass

pre 22 dana

pa onda se nisi dobro izrazio, posteno prvenstvo i skuplji timovi za sve nije isto, zvezda pobedjuje tsc zato sto ima bolji tim, tsc da ima para kao zvezda bi se borio za titulu, to je sve
B

Burek

pre 22 dana

Pogledaj u Grčkoj kakva je bila trka za titulu. Slična stvar kao u Danskoj. Na Kipru je recimo godinama tako. Nadam se da će TSC postati taj ,,treći" klub
G

Gostgost

pre 22 dana

Vi zaboravljate jednu stvar, Zvezdina dominacija nije pocela od ove sezone kad je ulozila dosta u tim. Pocela je pre 7 godina kad je skupila igrace iz drugih i trecih liga i domace lige, Rodic je dosao tad, a i sad je tu. Poenta je sledeca - nije tako tesko unaprediti ekipu kako bi bila konkurentnija u nasoj ligi, imas primer Radnickog iz Kragujevca. Treba ti dobar skauting, i da se malo vise radi. Tako rade svi Skandinavci. Ne placaju puno, ali placaju mozda malo jace od nas, i jako su izbirljivi. Umeju da promase, ali dosta i pogadjaju. I zato su sve konkurentniji u Evropi, i imaju ovakvo prvenstvo.