(©MN Press)
(©MN Press)

Ludnica na debiju Saše Ilića: Gol u 95. minutu digao Atromitos sa dna

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 21:07

Srpski trener se radovao na prvoj utakmici

Ludo, luđe – Atromitos! Kakav debi Saše Ilića na klupi novog kluba. Luđe i srećnije nije mogao ni da zamisli.

Njegovi plavo-beli su večeras upisali prvu pobedu u sezoni i to golom u 95. minutu protiv Panetolikosa – 3:2. A, sve lađe su bile potonule svima u tom delu Atine kada je u 91. minutu pogodak za pobedu poništen zbog ofsajda.

Izabrane vesti

Ali, sudijska nadoknada je trajala „do zore“. Igralo se 115 minuta, a u 95. je napadač Nikos Vergos svojim prvim pogotkom u sezoni doneo Atromitosu trijumf i darovao lep poklon Iliću na njegovoj prvoj utakmici u ovom klubu.

Pobeda je najzad podigla plavo-bele sa dna tabele, preskočeni su Volos i Janjina, koji imaju utakmicu manje.

Posle prvog poluvremena nije mirisalo na uspešno veče za Sašu Ilića. Gosti su vodili pogotkom Duartea. Ali, nešto je srpski trener uspeo da učini u svlačionici, da li je iskoristio dobar govor kao adut pored toga što je napravio jednu izmenu, tek domaći su zaigrali kao preporođeni.

Pogotovo je blistao Francuz Gaetan Robail, koji je sa dva gola doneo preokret i vođstvo Atromitosu. No, ni to nije potrajalo, pošto je Panetolikos stigao do 2:2 pogotkom Liavasa u 82. minutu.

I onda – kulminacija. Najpre je u 91. minutu poništen gol Atromitosu zbog ofsajda, da bi u 95. Vergos našao put do mreže gostiju i osvojio prvu pobedu za klub iz Peristerija.



 


 



tagovi

Saša IlićAtromitos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara