Ludogorec daje 1.200.000 evra za Radovanovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.05.20. | 18:25

Nekadašnji igrač Spartaka i Vojvodine na izlaznim vratima francuskog Lansa

Odlični srpski štoper Aleksandar Radovanović mogao bi ozbiljno da naplati najbolju sezonu u karijeri. Za prvotimca Lansa, koji je bio izabran u idealan tim francuske druge lige, ozbiljno je zainteresovan bugarski Ludogorec. Kako pišu mediji u Francuskoj, bugarski šampion je spreman da plati obeštećenje od 1.200.000 evra za srpskog fudbalera.

Rođeni Šapčanin je imao više nego interesantan put u dosadašnjoj karijeri. Ponikao je u Mačvi, a potom igrao za OFK Beograd, Spartak i Vojvodinu. Novi Sad je napustio posle svega šest meseci i u julu 2018. godine prešao u Lans za obeštećenje od 650.000 evra.

Izabrane vesti

Ove sezone Pavlović je odigrao 18 mečeva za Lans i postigao dva gola. Ludogorec je godinama unazad daleko najozbiljniji klub u bugarskoj, a poznat je i po tome da ne štedi novac na dovođenje pojačanja. Do sada je najviše platio Džonatana Kafua, koji je na leto 2015. godine stigao iz Sao Paula za 2.200.000 evra. Radovanović bi sa pomenutom sumom obeštećenja postao sedmo najskuplje pojačanje ovog kluba.


tagovi

Aleksandar Radovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara