Luis Suarez (©Reuters)
Luis Suarez (©Reuters)

Luis osvetnik: Barsa me nije cenila, patila je cela moja porodica

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.05.21. | 20:35

„Atletiko je dao šansu da pokažem da još vredim“, rekao Urugvajac

Kao u nekadašnjem holivudskom filmu „Cinderella man“ po istinitoj priči o Džejmsu Bredoku, bokseru iz perioda od dva svetska rata, kojem su zabranili da se bori, jer je delovao potrošeno u ringu, a koju godinu kasnije, spletom okolnosti, kada se vratio među konopce, prokrčio je sebi put do titule šampiona sveta.

Nisu baš sve podudarnosti u priči, ali neki sličan put je prošao Luis Suarez. Prošlog leta ga je Barselona bacila kao potrošenu, pocepanu krpu. Bez ijednog realnog razloga proglasila ga je tehnološkim viškom, istrošenim igračem od kojeg više nema „hleba“.

Izabrane vesti

Prigrlio ga je Atletiko i od večeras sve je to postalo – bajka. Kao Pepeljuga. Luis Suarez je doneo Jorgandžijama titulu, postigao gol kojim je poslao Madriđane na šampionski tron. I pokazao da je i dalje, izuzev Lea Mesija, za sve ostale igrače Barselone – tata!

Nije mogao, a ni hteo, Suarez da sakrije suze nakon što se našao na tronu španskog fudbala. U kameru je rekao:

Želim da se zahvalim Atletiku što je verovao u mene. Situacija prošlog leta je bila teška. Barselona je procenila da više ne vredim, a Atletiko mi je otvorio vrata da dokažem da i dalje mogu da budem koristan. Patila je cela moja porodica pre godinu dana, više nego ikad otkako igram fudbal. Zauvek ću biti dužnik ovom klubu“, rekao je Luis Suarez.

Mada, teško da bi ijedan navijač Jorgandžija to tako danas doživeo, pre bi rekli da je Atletiko taj koji je dužan Suarezu. Urugvajac je došao na Vandu Metropolitano i doneo pobednički pelcer. Koji se odmah primio...

 


tagovi

Atletiko MadridŠpanijaLuis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara