Luis Suarez ponuđen Dortmundu

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.22. | 12:41

Borusija mora da reaguje posle tužnih vesti o zdravstvenom stanju Sebastijana Alea...

Pre dva dana šokantana vest iz Nemačke - Sebastijanu Aleu dijagnostikovan rak testisa, nastavak karijere pod upitnikom! Ovog popodneva u najmanju ruku iznenađujuća informacija, usko povezana s prethodnom: Borusiji iz Dortmunda ponuđen Luis Suarez!

Agenti urugvajskog veterana svesni su u kakvom su se problemu našli Milioneri, njihovo najveće pojačanje ovog leta i zamena za Erlinga Halanda biće van terena na neodređeno vreme, pa nema sumnje da će Nemci morati da reaguju.

Izabrane vesti

Imajući u vidu da se radi o vesti koju je plasirao nemački Skaj u verodostojnost ne treba sumnjati, ali to ne znači da će do realizacije i doći. Borusija se ozbiljno istrošila u ovom prelaznom roku (blizu 100.000.000 na obeštećenja, velike plate Zileu, Aleu, Šloterbeku), Suarezove godine u suprotnosti su sa klupskom filozofijom dovođenja mladih igrača za preprodaju, a i veliko je pitanje da li bi doskorašnji napadač Atletika bio spreman da igra za platu koja bi bila značajno ispod njegovog renomea.

Doduše, kako se pokazao u poslednjih godinu dana pitanje je gde bi i koliko mogao da dobije.

Suarez se poslednjih dana dovodio u vezu sa turskim velikanima, nuđen je navodno nekolicini klubova iz MLS lige, u opticaju je bio povratak u Južnu Ameriku (River Plata), a pre oko mesec dana bilo je reči da ga merka Juventus.

Čekamo sada reakciju sa Vestfalena...


tagovi

Luis SuarezLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara